Obavijesti

Sport

Komentari 29

Pokrajac izgubio meč karijere; Jonesu pojas uz lom ruke...

Pokrajac izgubio meč karijere; Jonesu pojas uz lom ruke...
1

Magalhães nije imao milosti, 'završio' je Pokrajca polugom na ruci nakon 1:14 u drugoj rundi. Jones je bio na rubu poraza, ali je uspio pobijediti, također polugom

VIDEO

Hrvatski borac Igor Pokrajac noćas je izgubio možda i najvažniji meč karijere. Poki je nakon tri uzastopne pobjede 'naletio' na sjajnog brazilskog BJJ majstora Vinnyja Magalhãesa i izgubio polugom na ruci u 2. rundi na UFC-u 152 u Torontu! 

Nakon nešto više od minutu Magalhães je srušio Igora i već je u početnoj rundi moglo završiti polugom. Pokrajac se uspio ustati, a prvim pravim i jedinim udarcem pogodio je Brazilca 10 sekundi prije kraja. U 2. rundi se hrvatski borac odlučio na rušenje, ali to je bila loša odluka. Trostruki svjetski jiu-jitsu prvak nije imao milosti, 'završio' ga je polugom na ruci nakon svega minutu i 15-ak sekundi. 

Velika šteta što Igor nije uspio ispuniti svoj plan, ostati u stand-upu gdje je osjetno bolji, završilo je baš onako kako je najviše strahovao.

Belfort slomio ruku Jonesu pa izgubio polugom

Glavna borba večeri bila je vrlo dobra, a Jon Jones obranio je pojas u kategoriji do 93 kilograma po četvrti put! 

Jones je odmah išao na rušenje Vitora Belforta, ali umalo je završilo kobno. Belfort je imao 'čvrstu' polugu na ruci i malo, vrlo malo je nedostajalo da se dogodi senzacija. 

- Osjetio sam to, nikad mi ruka nije tako iskočila, ali previše sam radio da bih odustao. Čekao sam da pukne jer nisam mislio tapkati. Utrnula je i nisam se osjećao moćno - rekao je Jones nakon borbe. 

Usprkos ozljedi uspio se izvući pa dominirati do kraja borbe. U nastavku 1. runde je Belforta rasjekao laktovima, a u 2. ga je srušio odličnim udarcem u tijelo. Treća runda bila je posljednja, Amerikanac je uspio što Brazilac nije, 'izvukao' mu je polugu na ruci, 'kimuru', i došao do 17. pobjede u karijeru (uz jedan poraz zbog diskvalifikacije).

- Osjetio sam da 'puca', ali ovaj 'lav' je tvrd. Nisam imao previše vremena za pripremu, a u borbi me udario u rebro. Ionako sam bio ozlijeđen s treninga. Dugačak je i brzo se kreće, zato je šampion. Mislio sam da ću pobijediti, ali on je to večeras zaslužio - rekao je Belfort koji je u posljednji trenutak uskočio umjesto Hendersona, ali svejedno pružio dobar otpor. 

Pitanje je što će biti s njegovom karijerom obzirom da mu je 35.

UFC je dobio i prvog prvaka u kategorji do 57 kg, Demetrious Johnson je podijeljenom odlukom sudaca dobio Josepha Benavideza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu