Obavijesti

Sport

Komentari 9

Jose Mourinho pobjegao, Grant novi trener Bluesa

Jose Mourinho pobjegao, Grant novi trener Bluesa
1

Portugalski stručnjak je u kasnim noćnim satima na četvrtak nakon nove svađe s Abramovičem napustio redove Chelseaja

VIDEO

Samo nekoliko dana uoči velikog derbija s Manchester Unitedom londonski Chelsea ostao je bez glavnog trenera. U kasnim noćnim satima na četvrtak Jose Mourinho žurno je napustio Stamford Bridge i ostavio upražnjeno trenersko mjesto na klupi 'bluesa'. Slab rezultat protiv norveškog Rosenborga u Ligi prvaka bio je očigledno kap koja je prelila čašu u vrlo napetom odnosu Mourinha i vlasnika kluba, ruskog tajkuna Romana Abramoviča.
Prema klupskom priopćenju, Mourinho i Chelsea sporazumno su raskinuli ugovor, no izvori bliski Stamford Bridgeu tvrde da je presudila žestoka svađa portugalskog trenera s Abramovičem.
Kako prenose britanski mediji, Mourinho je nakon svađe poslao SMS poruku kapetanu momčadi Johnu Terryju, te nekolicini starijih igrača i poručio im kako se više neće vidjeti.
Mjesto trenera privremeno će zauzeti dosadašnji sportski direktor i bivši izraelski izbornik Avram Grant. Kao potencijalni nasljednici Mourinha na klupi 'Bluesa' najčešće se spominju Didier Deschamps, Fabio Capello, Juergen Klinsmann, Guus Hiddink i Gianfranco Zola.

REAKCIJE ENGLESKIH MEDIJA
Iako se već duže vrijeme nagađalo o nesuglasicamam na relaciji Mourinho - Abramović, odlazak Portugalca iz Chelseaja u engleskim medijima dobio je status prvorazredne senzacije. Daily Telegraph smatra da se presudan trenutak dogodio kada se tijekom utakmice s Rosenborgom na tribinama Stamford Bridgea okupilo svega 25.000 gledatelja, premda stadion prima skoro dvostruko više. "Abramović je poludio kada je vidio poluprazan stadion", piše Daily Telegraph.
The Sun ističekako su slabe ovosezonske igre Chelseaja otvorile "stare rane" koje više nisu mogle zacijeliti. "Abramović je bio sve nezadovoljniji i sve nesretniji, gledao je kako njegova najdraža igračka tone sve dublje," zaključio je Sun.
The Times tvrdi kako je razlazu "kumovala" posljednja svađa između ruskog tajkuna i portugalskog prgavca. "Bila je to završna runda njihova napeta odnosa. Nakon njihova razgovora postalo je jasno kako je sudbina Jose Mourinha u klubu zapečaćena."

NAVIJAČI VRIJEĐALI NORVEŠKOG MINISTRA
Norveški ministar kulture, Trond Giske i jedan od najbogatijih Norvežana John Fredriksen bili su prisiljeni napustiti svoja mjesta na stadionu Stamford Bridge za vrijeme utakmice, jer je prijetila opasnost da ih napadnu navijači "Bluesa". Kada je Rosenborg poveo golom Koppinena, Giske i Fredriksen su počeli nešto glasnije slaviti vodstvo gostiju. Prema njihovim mjestima u VIP loži počeli su letjeti brojni predmeti, a nekoliko domaćih navijača koji su također sjedili u VIP loži počeli su im vikati "Idite kući, idite kući".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida