Obavijesti

Sport

Komentari 27

Joshua smršavio: 'Sad izgledaš kao boksač, a ne bodybuilder'

Joshua smršavio: 'Sad izgledaš kao boksač, a ne bodybuilder'
1

Anthony Joshua žestoko se priprema za uzvratni meč protiv Andyja Ruiza Juniora. Nakon što je potvrđeno kako će se meč održati 7. prosinca u Saudijskoj Arabiji, Joshua je na Snapchatu objavio sliku s priprema

VIDEO

Bivši svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji Anthony Joshua (29) promijenio je taktiku za uzvratni meč protiv Andyja Ruiza (29). Izgubio je nekoliko kilograma mišićne mase i promijenio način priprema za susret s čovjekom koji ga je iznenadio početkom lipnja.

Fanovi su to odmah primijetili, a neki od njih prokomentirali su da Joshua izgleda kao da je izgubio 15 kilograma mišića od vaganja prije meča protiv Ruiza. 

- Sad izgledaš kao boksač, a ne kao Instagram model - napisao mu je fan na Snapchatu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon što je imao katastrofalan debi u Americi gdje ga je u sedmoj rundi slomio omaleni Meksikanac Ruiz, AJ će imati priliku vratiti svoje pojaseve u prosincu. Ruiz nije želio doći u Veliku Britaniju pa će se ovaj spektakl dogoditi u prosincu na tlu Saudijske Arabije.

Joshua i Ruiz boksat će za IBF, WBA i WBO titule, a Arapi će za tu privilegiju platiti 100.000.000 $. U konkurenciji su bili i Dubai i Principality stadionu u Walesu, ali nakon senzacije u New Yorku divovi će kod najbogatijeg platiše, naftom okupanih Saudijaca. To je naravno zgrozilo fanove u Britaniji koji odlazak na Bliski Istok smatraju lošim potezom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...