Obavijesti

Sport

Komentari 35

Joshua: Whyte, ti si idiot. Bili smo OK, sada ću te nokautirati

Joshua: Whyte, ti si idiot. Bili smo OK, sada ću te nokautirati
1

Znate što, Dillian Whyte je idiot. Zašto? Pokazao sam mu puno poštovanja i odmah izravno rekao: "Dillian, nokautirao sam te kad smo se borili, ali ti ćeš dobiti priliku ako Wilder neće.", rekao je Anthony Joshua

VIDEO

Dillian Whyte nokautirao je Derecka Chisoru u revanšu u punoj O2 Areni u Londonu. Sjajna ljevica sjela je na bradi Chisore u 11. rundi i poslala ga u teški nokaut iz kojeg se bivši izazivač za svjetsku titulu budio nekoliko minuta.

Meč godine: Whyte nokautirao Chisoru, koji je pao u nesvijest!
Meč godine: Whyte nokautirao Chisoru, koji je pao u nesvijest!

Nedugo nakon nokauta, iz publike se pridigao teškaški prvak Anthony Joshua i krenuo prema ringu.

- Revanš, idemo. Idemo! - vikao je Whyte dok je Joshua dolazio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Dillian Whyte v Dereck Chisora

Svi su mislili da slijedi klasični boksački obračun uz 'trash talk', no Joshua je igrao na finu kartu. Redari mu nisu dozvolili da uđe u ring pa je stajao pored konopaca s vanjske strane.

- Dillian, ajmo zaboraviti što se dogodilo u našem prijašnjem meču. To je bilo na nivou Velike Britanije, sada smo na svjetskom i vidjet ćemo kakvi smo. Bio je to dobar meč onda, ali moramo vidjeti kakvi smo sada - rekao je Joshua pa dodao:

- Ali znamo kako lista ide. Prvo prvi ili drugi izazivač. Ako oni nisu dostupni, onda ako netko zaslužuje šansu to si ti, Dillian.

Joshua želi Deontaya Wildera i protiv njega će boksati ako sve prođe po planu. No, Whyte je imao drugačije ideje.

- Neću te čekati - ispalio je Whyte dok je stajao nasuprot Joshue.

- Moram znati što radim. Imam vlastitu karijeru i neću čekati. Ili ćemo se boriti ili ne - jasan je bio jučerašnji pobjednik.

Joshua je bio pristojan, možda i previše imajući u vidu da je razbio Whytea u njihovu prvom meču. Nokautirao ga je u sedmoj rundi i to je za sada Whyteov jedini poraz u karijeri.

Dillian Whyte v Dereck Chisora

Međutim, nakon meča iza kulisa teškaški prvak svijeta imao je što za reći. Bio je iznerviran Whyteovim ponašanjem.

- Znate što, Dillian Whyte je idiot. Zašto? Pokazao sam mu puno poštovanja i odmah izravno rekao: "Dillian, nokautirao sam te kad smo se borili. Ali zaboravimo to jer smo sada obojica napredovali. Pokažimo tko je danas bolji boksač. Ako Deontay WIlder nije ozbiljan i ako želi meč s Tysonom Furyjem te ne želi postati neosporeni prvak, Dillian ti ćeš dobiti priliku."

Joshua je i publiku pitao želi li gledati revanš s Whyteom.

- Kada je publika počela likovati i kada se izjasnila da želi gledati revanš, ako do njega dođe, nakon što ga prebijem i nokautiram ne želim čuti "imao je lagan zadatak, trebao je boksati s Wilderom." Svatko od njih je i više nego dobrodošao u ring sa mnom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener