Obavijesti

Sport

Komentari 2

Joško Vlašić napokon je najbolji trener u Hrvatskoj

Joško Vlašić napokon je najbolji trener u Hrvatskoj
9

Večeras su u HNK-u u Zagrebu dodijeljene nagrade najboljim sportašima u 2008. godini u izboru HOO-a. Obitelj Vlašić odnijela je dvije nagrade

VIDEO

Nepravde koje su mu, barem on tako tvrdi, napravljene u prijašnjim izborima, ispravio je HOO. Joško Vlašić najbolji je hrvatski trener. Primivši nagradu stao je za govornicu i počeo.
- Hvala svima. Ovo nije samo zasluga mene i Bojana Marinovića nego još puno ljudi - rekao je Joško i na samo sebi svojstven način prokomentirao kćerine uspjehe.
- Blanka je poput jajeta s dvije rupe. Sve se dobro drži, ali isto tako kroz te rupe sve može iscuriti. Srećom, nije, a nadam se da će iduće godine te rupe biti još manje.
Za najbolju momčad u 2008. izabrani su rukometaši. Najbolji sportaš je, prema očekivanju, Filip Ude, sportašica Blanka Vlašić. 
- Izrazito sam ponosna što već drugu godinu zaredom dobivam ovu nagradu. Nadam se da ćemo za četiri godine slaviti još više medalja od ovih pet - rekla je svjetska dvoranska prvakinja i vlasnica olimpijskog srebra iz Pekinga. 
Ponosan je bio i Filip Ude, kojeg je trema puno više “udarala” na bini HNK nego u olimpijskom finalu.
- Lakše mi je na konju s hvataljkama nego pričati - našalio se Međimurac i dodao kako mu je ova nagrada veliko priznanje, ali isto tako i obveza.
Sinoć su dodijeljene nagrade za životna djela najistaknutijim sportskim djelatnicima, a po tko zna koju nagradu za fair-play dobili su i naši jedriličari, Pavle Kostov, Petar Cupać i njihov trener Ivan Bulaja.
- Mi smo dali samo brod, sve ostalo je povijest - kažu jedriličari.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu