Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
64 komentara

Jovanović: Gospodin Mamić toliko je zaljubljen u sebe...

Taj gospodin (Mamić) je toliko zaljubljen u sebe da misli da sve što država radi, radi zbog njega. Vara se, rekao je Jovanović, ministar znanosti, obrazovanja i sporta

Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
64 komentara

Nikad Dinamo nije bio tako gažen i protjerivan, ma nevjerojatno je što nam sve vlast čini da nas uguši, rekao je jučer na godišnjoj skupštini Dinama izvršni predsjednik Zdravko Mamić.

Maminjo je, među ostalim, mislio i na posebne propise oko poreza koje klub mora plaćati. Nije se dugo čekao odgovor ministra znanosti, obrazovanja i sporta s kojim je često u verbalnim sukobima.

- Taj gospodin (Mamić) je toliko zaljubljen u sebe da misli da sve što država radi, radi zbog njega. Vara se - rekao je Željko Jovanović u Zadru gdje je promovirao zdravstveni odgoj pa najavio akciju rješavanja sumnjivih radnji u hrvatskom sportu.

- Krećemo prema brojnim prijavama koje postoje. Prijave smo podijelili svim sportskim inspektorima da ih na miru prouče. Najavili smo svima da će sportska inspekcija doći, dali smo im rok da se prilagode propisima čime pokazujemo da želimo djelovati preventivno. Sigurno će doći i u Hajduk i Dinamo i Rijeku, dakle, obići će sve sportske udruge, koje ponavljam nisu isto što i udruge ljubitelja ptica pjevica i za koje moraju postojati drugačija pravila kad je riječ o trošenju državnog novca.

Naši partneri pišu
Message