Obavijesti

Sport

Komentari 29

Vučić ga brani, Brnabić napada, a on tvrdi: Pa nisu mi objasnili

Vučić ga brani, Brnabić napada, a on tvrdi: Pa nisu mi objasnili
1

Neodgovorni nogometaši koj vani igraju za milijune, a poslije dolaska u Srbiju nisu u izolaciji... Bit će posla za istražne organe, rekla je premijerka Brnabić, a Jović joj odgovorio: objavom na Instagramu

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Jović pobjegao iz karantene i otišao u Beograd kod cure?

Mladog Realovog nogometaša Luku Jovića (22) javno je 'oprala' ni manje, ni više nego premijerka Republike Srbije, Ana Brnabić. Premijerka nije isukala ime, ali svi znaju na koga je mislila kad je rekla: 'Neodgovorni nogometaši koji vani igraju za milijune, a poslije dolaska u Srbiju nisu u izolaciji... Bit će posla za istražne organe'.

Pokretanje videa...

01:22

Jović je, naime, Madrid zamijenio Beogradom. Zna se da je u Realu zabilježen slučaj zaraze korona virusom, a mladi se nogometaš 'slučajno' u Beograd vratio baš kako bi stigao proslaviti i 28. rođendan svoje ljubljene, Sofije Milošević.

Luka Jović je premijerki odgovorio: objavom na Instagramu...

Okay, dečko ima posebnu dozvolu, ali... Očigledno nije shvatio ključni dio premijerkine kritike: 'poslije dolaska u Srbiju nisu u izolaciji'. Premijerka Brnabić upotrijebila je uopćenu množinu, a u Jovićevom slučaju to bi bili: on i Sofija Milošević...

Sličnu njemu ponaša se i napadač talijanskog Ascolija, Nikola Ninković (25), koji je još nije testiran na COVID-19, a brani ih predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić:

- Najlakše je kažnjavati. Ta se dvojica dječaka sigurno kaju zbog toga što su uradili. Trenutačno su u izolaciji, jedan u stanu, drugi u hotelu. Ako izađu van bit će uhvaćeni iste sekunde, neće biti pošteđeni zato što su poznati - rekao je Vučić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My fav color is 💚 and I loveeee this @fashionnova earrings 💚 fashionnovapartner

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Srbin koji je ljetos za 60 milijuna eura odštete prešao iz frankfurtskog Eintrachta u madridski Real očigledno ne razumije kako nije problem u tome što se, uz dozvolu, vratio u domovinu nego što je vrijeme provodio po beogradskim restaurantima, terasama i kafićima, zajedno sa Sofijom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Princess vibes in our new dress @bysofimilo 💓💓💓

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Jovića baš neće gol, jako je rijetko u početnom sastavu, ponekad ga Zidane ne stavlja ni na klupu. Igraču još nije jasno što činiti da bi postao napadač Realove razine, a nikome nije bilo jasno zašto mu je teško ostati u kući, u izolaciji s djevojkom...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@loungeunderwear AD 🍀

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Prema njegovim vlastitim riječima Jović je koristio isti klupski bazen u trening centru Valdebebas kao Realov zaraženi košarkaš Trey Thompkins. Najprije je u eter krenula vijest da je iz Madrida otišao na svoju ruku, sada je pokazao da to nije istina i još mu samo ostaje da ne ugrožava sebe i druge narušavanjem izolacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Audaces fortuna iuvat @danilo.pavlovic

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Srbija je, inače, uvela i policijski sat, od 20.00 do pet sati ujutro, a Jović je podvrgnut testu i ako bude pozitivan prijeti mu čak i zatvor. 

Jović je sa zakašnjenjem objasnio:

- U Madridu sam testiran i bio sam negativan. Tada sam odlučio otići u Srbiju. Da podržim moj narod i budem blizu moje obitelji. Uz klupsku dozvolu - rekao je nogometaš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Is it Valentines yet?❤️ love @lovenookie ❤️

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Jović je imao još nešto za reći:

- Testirao sam se i u Srbiji. I opet je nalaz bio negativan. Žao mi je što neki ljudi nisu profesionalno obavili svoj posao i dali mi konkretne upute kako se trebam ponašati u izolaciji.

Eto. Sve je jasno. Čovjeku nitko nije objasnio što je izolacija.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Luki Joviću zbog lijepe Sofije prijete i do tri godine zatvora

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Pokretanje videa...

00:32
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani