Obavijesti

Sport

Komentari 7

Jović u povratničkom nastupu za Frankfurt zabio koliko za Real Madrid u čak 32 utakmice

Jović u povratničkom nastupu za Frankfurt zabio koliko za Real Madrid u čak 32 utakmice
4

Bayern je u Münchenu pobijedio Freiburg 2-1 i ima četiri boda prednosti pred Leipzigom, a Frankfurt je srušio Schalke zahvaljujući povratniku Luki Joviću. Eto ih u borbi za Ligu prvaka...

VIDEO

Srpski napadač Luka Jović postigao je dva pogotka u povratničkom nastupu za Eintracht koji je na svom stadionu u Frankfurtu s 3-1 (1-1) nadigrao Schalke u posljednjoj utakmici 16. kola njemačke Bundeslige.

Eintracht je poveo golom Silve u 28. minuti, ali je već minuti poslije izjednačio Hoppe. U 62. minuti je trener domaćih Adi Huetter ubacio povratnika iz madridskog Reala u igru, a Jović je već deset minuta poslije odgovorio pogotkom za vodstvo 2-1. Srpski napadač je u prvoj minuti sučevog dodatka potvrdio pobjedu Eintrachta.

Pokretanje videa...

04:09

Inače, Jović je dva gola zabio za Real u 32 utakmice, a eto, u Frankfurtu mu je za to trebalo 28 minuta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Bayern se namučio za pobjedu 2-1 protiv Freiburga. Lewandowski je pogodio u sedmoj minuti za vodstvo, a izjednačio je Petersen u 62. minuti, u svom prvom dodiru s loptom nakon što je ušao u igru. Pobjedu Bavarcima donio je Thomas Mueller u 74. minuti.

Bayern je zahvaljujući pobjedi došao do 36 bodova i stvorio četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani RB Leipzig. Po 29 bodova imaju Bayer Leverkusen i Borussia Dortmund. Eintracht je sa 26 bodova na sedmom mjestu. Na začelju su Koeln sa 12 te Mainz i Schalke koji imaju po sedam bodova i na putu su prema drugoligaškom društvu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića