Obavijesti

Sport

Komentari 13

Jug će biti pun: Na Maksimir stiže 35 autobusa iz Bergama

Jug će biti pun: Na Maksimir stiže 35 autobusa iz Bergama
1

Atalanta će ove godine debitirati u Ligi prvaka, a interes za premijeru je ogroman. Prema pisanju talijanskih medija, sve su ulaznice za gostujuću tribinu razgrabljene tjedan dana prije utakmice

Kakav nas spektakl očekuje na Maksimiru! Na sjevernoj strani Bad Blue Boysi, a na jugu čak 3000 grlatih Talijana koji će fanatično bodriti voljeni klub u premijeri na velikoj europskoj sceni.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa ...

Kako prenosi Football Italia, navijači Atalante u kratkom su roku razgrabili 2700 ulaznica, dok je Atalanta na svojim stranicama objavila kako je prodano i tih 300 ulaznica u slobodnoj prodaji. A to može značiti samo jedno - na Maksimiru nas osim velike borbe na terenu, očekuje i velika borba na tribinama.

Za Zagreb su organizirali 35 buseva u kojima će stići oko 1600 - 1700 ljudi, dok će ostali stići u osobnomaranžmanu.

Bilo je tu mnogo navijača Ferencvaroša u kvalifikacijama za Ligu prvaka, ali i prije četiri godine kad je u grupnoj fazi elitnog europskog natjecanja na jugu bilo podosta navijača minhenskog Bayerna.

GNK Dinamo - Bayern Muenchen Zagreb: Dinamo u sedmoj minuti zabio gol Ferencvarošu - strijelac Dani Olmo

No, na otvaranju Lige prvaka u Maksimiru moglo bi biti još više gostujućih navijača. A to bi trebao biti dobitni recept za jednu prekrasnu nogometnu večer. Puni Maksimir, pjesma s jedne i druge strane i... Pa pobjeda Dinama. Susret je na rasporedu u srijedu, 18. rujna, s početkom u 21 sat.