Obavijesti

Sport

Komentari 5

Junak korača prema 2. HNL: U derbiju u Sinju srušili su Uskok

Junak korača prema 2. HNL: U derbiju u Sinju srušili su Uskok
6

Susret je igran po velikoj kiši i na blatnjavom terenu, a nakon utakmice, u trenutku kad su domaći igrači slavili na centru, izašlo je sunce, a preko cijelog horizonta i spektakularna duga

VIDEO

U derbiju Treće lige jug Junak je na svom terenu u Sinju slavio protiv Uskoka 3-2 i napravio krupan korak ka plasmanu u drugoligašku konkurenciju. Bila je to velika fešta u malom mjestu. Na stadionu se okupilo preko tisuću gledatelja predvođenih 'Maliganima' koji su bodrili domaću momčad.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:29

Junak je od prve minute krenuo po pobjedu i nakon ranog vodstva 3-0 za koje je zabio Petar Botica u 45. minuti, činilo se kako je pitanje pobjednika riješeno. No u drugom dijelu Uskok se vratio u igru. Najprije preko Tekića, a potom i preko Radovnikovića te su u sudačkoj nadoknadi stigli na prag izjednačenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Susret je igran po velikoj kiši i na blatnjavom terenu, a nakon utakmice, u trenutku kad su domaći igrači slavili na centru, izašlo je sunce, a preko cijelog horizonta i spektakularna duga.

Do kraja trećeligaške sezone ostala su još dva kola u kojem će vodeći Junak najprije gostovati kod Kamena u Ivanbegovini, a u zadnjem kolu na svom terenu čekati susjede iz Hrvaca.

[TABLICA - 3.HNL JUG] Je li Uskok ispao iz utrke za naslov?

Objavljuje 3. HNL jugSubota, 18. svibnja 2019.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...