Obavijesti

Sport

Komentari 14

Junak Kvarnera je Josip Elez: Slave Dalmatinca i manekena

Junak Kvarnera je Josip Elez: Slave  Dalmatinca i manekena
5

SRETNI I NESRETNI Rodbina i prijatelji u Splitu sretni su što sam zabio. Samo se vjerojatno pitaju zašto sam golove morao zabiti baš Hajduku, kaže nam riječki junak Josip Elez

VIDEO

U karijeri sam dosad zabio pet-šest golova, eto sada dva Hajduku u jednoj utakmici, govorio nam je jutro poslije Jadranskog derbija veliki riječki junak Josip Elez (22).

Kvarner slavi Dalmatinca, rođenog Splićanina, bivšeg igrača Hajduka i manekena. Elez je prošle godine sa svojom djevojkom Anitom Lijić pozirao u odjeći i rublju jedne naše tvornice iz Omiša.

- Djevojka je manekenka, pa me ona nagovorila na to. Bila je to njezina želja i ja sam pristao - nasmijao se Elez, koji je jedna od najjačih karika Rijeke.

U vodeću momčad HNL-a došao je na početku sezone. U Hajduku je bio od 2009. do 2013. godine, kad je otišao u Lazio. Tamo nije dobio pravu priliku, igrao je samo u prijateljskim utakmicama. Prije dolaska u Rijeku bio je na posudbama u Grossetu, Honvedu i u danskom Aarhusu.

- S Rijekom sam se dogovorio do kraja sezone, s Lazijem još imam ugovor - kaže nam Elez, koji se nasmijao na pitanje je li rastužio rodbinu i prijatelje u Splitu ovim golovima Hajduku.

- Sretni su što sam zabio. U to ne sumnjam. Drago im je zbog moja dva gola, samo se vjerojatno pitaju zašto sam ih baš morao zabiti Hajduku - nasmijao se riječki stoper.

Golove na Rujevici nije slavio iz poštovanja prema bivšem klubu.

- Uopće o tome nisam razmišljao prije utakmice. Samo tako mi je došlo. Smatram da je to korektno - rekao je Josip.

Rijeka sjajno gura u prvenstvu, miris titule sve se više osjeća na Kvarneru. Euforija raste i teško ju je sad zaustaviti.

- Nije baš uobičajena situacija da imate veliku prednost ispred Dinama. Shvaćam navijače, ovo je velika prilika da uzmemo titulu - dodao je Elez.

Franko Andrijašević nam je prije dvije godine, nakon dolaska iz Hajduka u Dinamo, rekao da je od Torcide dobio mnogo ružnih poruka i da zbog toga neće ići u centar Splita i piti kavu na Rivu.

- Nemam se čega bojati u Splitu. To je moj grad, tamo su moji prijatelji. Siguran sam da u Splitu neću imati problema - rekao je Elez i završio:

- I Dalmacija i Kvaner su prelijepi. Čekam da počnu kiše pa da se odlučim gdje je malo ljepše.

Devet minuta

Elez je zabio prve golove za Rijeku. Napravio je pogrešku kod gola Hajduka, a onda je zabio dvaput u devet minuta

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj