Obavijesti

Sport

Komentari 54

Juniori Dinama izborili su finale Kupa: U Splitu pobijedili Hajduk

Juniori Dinama izborili su finale Kupa: U Splitu pobijedili Hajduk

Dok je Hajduk tri kola prije kraja vodeći u ligi s devet bodova više i samo ih teorija dijeli od naslova, u Kupu su 'bili' tići ispali od rivala iz Zagreba. Mladi 'modri' iskoristili su svoje šanse i zasluženo slavili (3-1) u Splitu

VIDEO

Seniori Dinama se za 'Rabuzinovo sunce' bore protiv protiv Istre 1961, a u finalu Kupa će igrati i juniorski sastav 'modrih'! Izborili su to pobjedom protiv juniora Hajduka u Splitu (3-1), a u finalu će igrati protiv bolje momčadi iz ogleda Gorice i Osijeka.

A sve je odlično krenulo za Hajduk, jer su 'bili' dobili penal već u petoj minuti utakmice. Nakon neopreznog starta Filipa Brekala u šesnaestercu je pao Lauš i sudac Dugandžić je pokazao na penal. Loptu je uzeo upravo Lauš i loše pucao po sredini gola, a tamo je bio Čavlina i obranio mrežu 'modrih'.

No, nisu dugo žalili za promašenim penalom hajdukovci jer su poveli u 10. minuti. Unušić je krasno ubacio sa desne strane, a Domančić je bio precizan glavom za rano vodstvo domaćih. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Janković je dalekometnim udarcem s kojih 25 metara prevario golmana domaćih i od stative zabio za poravnanje. Bio je to vjetar u leđa 'modrima' koji su se dobro branili, ali i postajali sve opasniji u napadu. A u 41. minuti uslijedio je veliki šok za Hajduk.

Split: 1. HNL juniora, HNK Hajduk - GNK Dinamo

Domančić se iz špice spustio u obranu i nije izbio loptu na vrijeme, sve je iskoristio Baturina koji ga je prvo 'provozao' na lijevoj strani da bi kasnije probio Silića na golu za preokret i veliko olakšanje treneru Bandiću prije odmora koji je sad morao gledati kako sačuvati vodstvo.

A treći gol zabili su dinamovci  'na istu šemu' kao što su prvi zabili hajdukovci. Matej Mamić odlično je ubacio, glavom je još ljepše pucao Bartol Barišić, a Silić je još jednom morao po loptu u mrežu. Krenuli su tad 'bili' na sve ili ništa, ali polako je nestajalo snage. .

Split: 1. HNL juniora, HNK Hajduk - GNK Dinamo

Da se to ne dogodi pobrinuo se i danas odlični Čavlina koji je nakon trećeg gola obranio udarac domaćeg napadača s tri metra od gola i tako sačuvao dva gola prednosti i rezultat 3-1 koji je ostao isti do kraja utakmice. Već u subotu, 8. svibnja, Hajduk gostuje kod Dinama u Zagrebu gdje 'bili' ne smiju izgubiti kako bi i matematički osigurali naslov prvaka Hrvatske.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet