Obavijesti

Sport

Komentari 82

Jedvaj otpao, u sastav upada Bartolec, Juranović pozvan!

Jedvaj otpao, u sastav upada Bartolec, Juranović pozvan!
1

'Vatreni' Zlatka Dalića večeras će u Trnavi odigrati četvrti susret kvalifikacija za Euro protiv Slovačke, a u ponedjeljak ih čeka susret sa Azerima u Bakuu. Ondje će im se priključiti i kapetan Hajduka

VIDEO

Josip Juranović (24) dobio je poziv izbornika Zlatka Dalića da se priključi reprezentaciji za nadolazeći susret protiv Azerbajdžana u Bakuu.

Pokretanje videa...

00:59

Kapetan Hajduka tako će se zaputiti s 'vatrenima' na utakmicu šestog kvalifikacijskog kola za Euro, a 'bili' će dobiti i drugog predstavnika u reprezentaciji. 

Gužva pred stadionom: Brojni naši navijači nisu smjeli unutra
Gužva pred stadionom: Brojni naši navijači nisu smjeli unutra

Tragom te vijesti i neobičnog tajminga novog poziva otkrio se razlog: ozlijedio se Tin Jedvaj! Osjetio je zatezanje u zadnjoj loži, otišao na snimanje u Bratislavi, te otpao i za večerašnji susret sa Slovacima! U prvih 11 tako bi trebao ući Karlo Bartolec.

Još od Vrsaljkove ozljede odmah nakon SP-a, ta je pozicija kritična u hrvatskoj reprezentaciji. Prvi je izbor bio Tin Jedvaj, iako je on prirodno stoper i u novom klubu Augsburgu igra u sredini obrane. Trenutačno Dalić na raspolaganju jednog pravog desnog beka Karla Bartolca, a eksperimentirao je i s Domagojem Vidom, te s Josipom Brekalom, u ofenzivnijoj varijanti sastava.

U svakom slučaju, 'vatreni' u subotu ujutro izravno iz Bratislave lete za Baku, pa će Juranović prema Azerbajdžanu putovati sam, ali i biti ondje otprilike kad i ostatak momčadi.

Podsjetimo, Hrvatska će večeras od 20 sati i 45 minuta u sklopu petog kvalifikacijskog kola za Europsko prvenstvo 2020. godine igrati utakmicu protiv Slovačke u Trnavi, dok ih u ponedjeljak očekuje spomenuti susret protiv Azerbajdžana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića