Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Jurčić: Koncentracija loša, realizacija čak još i lošija

Sammir i Morales se previše poigravaju u sredini, a napadači ne zabijaju. Takvi nemamo što tražiti u Europi, rekao je trener Dinama Kruno Jurčić

Sanjin Strukić
Foto: Sanjin Strukić
14 komentara

Dobro je, prošli smo i to je najvažnije, rekao je trener Dinama Kruno Jurčić nakon što se njegova momčad propisno obrukala u 90 edinburških minuta.
- Zadovoljan sam prolazom, ali načinom na koji smo prošli nikako ne mogu biti zadovoljan - dodao je Jurčić, koji je, kao i obično, skakao i vikao uz aut-liniju svih 90 minuta. Ovoga puta efekta nije bilo, Dinamo je odigrao svoju najgoru utakmicu ove sezone.
- Sve se svodi na dva segmenta - rekao je Jurčić i nastavio:
- Prva stvar je individualna koncentracija. Nje nije bilo, ali to još i mogu shvatiti nakon 4-0 u prvoj utakmici. Međutim, u budućnosti nam se takvo nešto više ne smije događati.
Bez ikakve dvojbe, prvi segment ima smisla. Drugi? Baš i ne...
- Druga loša stvar je bio loš postotak realizacije. Nastavimo li ovako, nemamo što tražiti u Europi - rekao je Jurčić. I izazvao čuđenje. Postotak realizacije je bio nula i naravno da mora biti bolji za Europi. Ali za zabiti gol treba i stvarati šanse. Dinamo je u ovoj utakmici imao dvije, možda tri prilike i zato nema smisla govoriti o realizaciji. O veznjacima već da. Sammir katastrofalan, Morales jedva solidan.
- Je, previše se njih dvojica igraju u sredini, to se ne smije događati - rekao je Jurčić.

Naši partneri pišu
Message