Obavijesti

Sport

Komentari 35

Juve nije izgubio stare navike, pobjeđuje i u novoj sezoni

Juve nije izgubio stare navike, pobjeđuje i u novoj sezoni
7

Juventus je, i bez Contea na klupi, u novu sezonu ušao pobjedom. U 1. kolu talijanske serie A s 2-0 svladali su Parmu. Fiorentina je dobila Udinese 2-1

VIDEO

Parma nije nikada uspjela sačuvati mrežu netaknutom u susretima protiv Juventusa. Tako je bilo i večeras. Na otvaranju nove sezone Serie A Juventus je nastavio tamo gdje je stao prošle. To što zbog suspenzije nemaju Antonia Contea na klupi nije poljuljalo 'bianconere'. S 2-0 svladali su Parmu.

U posljednjih 28 prvenstava Juventus je tek jednom sezonu započeo porazom, prije dvije godine protiv Barija. No taj se scenarij nije ponovio i protiv Parme.

Torinska momčad u prvom je poluvremenu potratila i priliku iz jedanaesterca. Golman gostiju utrčao je na noge Lichtsteineru i pokosio juventusovog igrača. Na jedanaest je metara stao Vidal koji je iščupao loptu iz ruku Vučinića, ali Mirante se iskupio svojim suigračima za raniju pogrešku i obranio udarac Čileanca.

Na odmor se otišlo s nulama na semaforu, ali u nastavku je Juventus pokazao svoju igru, nasrnuo na gol Parme i poveo u 54. minuti golom Lichtsteinera na asistenciju Asamoahe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Već u 58. na 2-0 povisio je Pirlo iz slobodnog udarca. Igrači Parme prigovorili su zbog gola, ali sudac je priznao pogodak Juventusa jer je gostujući golman loptu zaustavio iza gol linije.

Tek su oko 60. minute susreta gosti ozbiljnije zaprijetili golu 'bianconera' i uposlili Storarija koji na golu Juventusa mijenja ozljeđenog Buffona.

Juventus je upisao prve bodove u novoj sezoni, baš kao i Fiorentina koja je dobila 2-1 Udinese, a ostale momčadi Serie A odmjeriti će snage u nedjelju.

Milan ugošćuje Sampdoriju u 18 sati, dok Napoli gostuje kod Palerma. Inter putuje u goste novom prvoligašu Pescari dok u Rim na noge 'giallorossima' stiže Catania.

Jovetić donio bodove Fiorentini

U 1. kolu serie A na stadionu Artemio Franchi domaćin Fiorentina svladala je Udinese golovima Stevana Jovetića.

Gosti iz Udina poveli su u 28. minuti, u 67. je poravnao Jovetić, a u prvoj minuti sudačke nadoknade postavio konačnih 2-1 za pobjedu Fiorentine.

Serie A, 1. kolo:

Fiorentina - Udinese 2-1 (Jovetić 67, 90+1 / Maicosuel 28)

Juventus - Parma 2-0 ( Lichtsteiner 54, Pirlo 58 )

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu