Obavijesti

Sport

Komentari 52

Juve u pobjedi protiv otpisane Pescare izgubio Paula Dybalu?!

Juve u pobjedi protiv otpisane Pescare izgubio Paula Dybalu?!
1

Prve vijesti iz Italije govore kako je Dybala istegnuo gležanj koji je posve natekao. Juve je stoga na mukama, mogli bi na Nou Campu igrati bez svog idejnog vođe napada

VIDEO

Juventus je bez ikakvih problema odnio nova ligaška tri boda kod Pescare. Završilo je 0-2 golovima Gonzala Higuaina, a za drugi mu je spretno asistirao naš Mario Mandžukić glavom.

Nakon što je Juve u utorak torpedirao Barcelonu 3-0 u Ligi prvaka, u Serie A ih je čekalo gostovanje kod momčadi koju su svi prežalili. Ali, i kod momčadi koju vodi Čeh Zdenek Zeman čiji je antagonizam s Juveom ogroman.

S druge strane, Massimiliano Allegri odlučio je odmoriti dio sastava, no napadačku okosnicu nije mogao budući da nema adekvatne zamjene u formaciji 4-2-3-1.

Stoga, od prve su minute igrali Mandžukić, Dybala, Higuain i Cuadrado što nije završilo najbolje za junaka pobjede nad Barcelonom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Baš je Dybala trpio teške duele i startove uglavnom Sulleyja Muntarija. Kulminiralo je u 54. minuti kada je omaleni Argentinac pao na teren poslije jednog udarca Muntarija te morao napustiti travnjak. 

Prve vijesti iz Italije govore kako je istegnuo gležanj koji je posve natekao. Juve je stoga na mukama, mogli bi na Nou Campu igrati bez svog idejnog vođe napada.

Ipak, ima i dobrih vijesti za Juventine. 'Staroj dami' na ruku ide i kiks Rome koja je kod kuće odigrala samo 1:1 protiv Atalante . Gosti su poveli preko Kurtića u 22. minuti.

Domaće je poraza spasio Edin Džeko golom u 50. minuti nakon asistencije Salaha. Bh. napadaču to je već 25. gol sezone.

Ivan Jurić remijem 2:2 protiv Lazija je krenuo u novom mandatu na klupi Genoe . Simeone u 10. i Pandev u 78. minuti u dva su navrata donosili vodstvo domaćinu, dok gosti su se golovima u završnici prvog (Biglia) i drugog (Alberto) vraćali i na kraju uzeli bod. 

Nikola Kalinić odigrao je 90 minuta u domaćem porazu Fiorentine od Empolija 1:2 . Gosti su vodili golom El Kaddourija iz 37. minute, da bi izjednačenje violama donio Tello u 64. minuti. Ipak, u 92. minuti za pobjedu gostiju s bijele točke zabija Pasqual. Badelj i Milić ostali su na klupi domaćina. Kalinić je na kraju i pocrvenio jer je verbalno napao suca Mazzolenija.

Posavec je ostao na klupi, a Petković je igrao do 77. minute u nuli (0:0) Palerma i Bologne.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...