Sport

Komentari 21

'Kad Bielsa izgubi pola sata gol leži na masažnom stolu i šuti'

'Kad Bielsa izgubi pola sata gol leži na masažnom stolu i šuti'

Slaven Bilić je 'drozdovima' na vrhu tablice Championshipa, dok je Leeds Marcela Bielse šest bodova iza njega. Kipi kraj crte i u svlačionici, a svoj nadimak opravdao je svoje nadimak smirivanjem nakon poraza

Bielsi je bilo jako vruće, ušao je u svlačionicu i hodao gore-dolje. Bio je u praznoj svlačionici do naše. Ušli smo u tu svlačionicu, a on je potpuno gol ležao na stolu, izgledao je kao da će ga netko operirati, rekao je bivši igrač Liverpoola Mark Gonzalez (35) koji se prisjetio čudne situacije sa današnjim trenerom Leedsa Marcelom Bielsom (64) koji ne nosi bez razloga nadimak 'el loco', odnosno 'luđak'.

Ekscentrični trener Leedsa poznat je po svojim osebujnim gestama pokraj aut linije, ali i ekscesima na treninzima i u svlačionici. Slaven Bilić je s West Bromwich Albionom ponovno 'pobjegao' Bielsi (56) na šest bodova razlike (62), a Bielsa bi se mogao vratiti starim navikama da se malo 'ohladi'.

I trenutni reprezentativac Čilea, Jose Pedro Fuenzalida (34) je za čileanski Abrazo de Gol spomenuo još jednu anegdotu s argentinskim stručnjakom.

- Meni se to također dogodilo nekoliko puta. Izgubili smo od Italije, čak se posvađao s njihovim izbornikom. Otišao je u svlačionicu, divljački hodao i skidao sve sa sebe - rekao je reprezentativac Čilea.

Bielsa ima još 14 utakmica da preuzme vodeću poziciju od Bilića, ali na leđima mu je još jedan problem. I trećeplasirani Fulham ima 56 bodova, a samo dva prvoplasirana kluba idu direktno u Premiership.

Najčitaniji članci