Obavijesti

Sport

Komentari 4

Kad dobije pristojnu minutažu i Super Mario je NBA kvaliteta!

Kad dobije pristojnu minutažu i Super Mario je NBA kvaliteta!
1

Trener Knicksa David Fizdale drugu utakmicu zaredom daje više prostora Hezonji. NY se nada dobrim tradeovima, Hezonja je među onima koji bi mogli u razmjenu (zasad spominjane destinacije su Bullsi i Sacramento)

VIDEO

Mario Hezonja napokon ulazi u formu. Nakon što je niz utakmica čak i prosjedio na klupi te nikako nije uspio doći do dvoznamenkastog učinka, sada je to napravio dvije utakmice zaredom, a sinoć je u porazu kod Blazersa 111-101 u 31 minutu zabio 14 poena te uhvatio sedam skokova, a bio je solidan i na obrambenom dijelu s tri ukradene lopte.

Ipak, nije to bilo dovoljno da momci iz Velike Jabuke ugrabe pobjedu, koja je otišla na stranu Blazersa kod kojih su najbolji bili Lillard (17-9-4) i Nurkić (20 poena i 8 skokova). Trener Knicksa David Fizdale drugu utakmicu zaredom daje više prostora našem 23-godišnjem košarkašu. New York se nada ojačati momčad u prijelaznom roku, Hezonja je među onima koji bi mogli u razmjenu (zasad spominjane destinacije su Bullsi i Sacramento).

Luka Dončić odigrao je još jednu sjajnu utakmicu za Dallas (27 koševa, 8 skokova), ali Lakersi su 'odlučili' da nekoga smiju pobijediti i bez LeBrona pa kod Mavsa slavili deset razlike, 107:97. Najbolji su bili Ingram i Ball (29 tj. 21 poen), a trener Walton je Ivici Zupcu dao samo četiri minute na parketu, za učinak: 4 poena i 2 skoka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tekma večeri odigrana je u Houstonu, Rocketsi su dočekali lidera Zapada, Denver, i - slavili 125:113. Do trijumfa su došli uobičajeno, na leđima Jamesa Hardena koji je prekinuo svoj niz od deset utakmica s najmanje 35 poena, ali i 32 uz 'desert' od 14 asistencija bili su dovoljni da se riješi Nuggetse među kojima su na ovosezonskoj vrhunskoj razini bili samo sjajni Nikola Jokić (24-13-4) i Monte Morris sa 21 poenom, 3 skoka i 5 assista.

Noćas: Hezonja vs Curry

U ostalim sinoćnjim tekmama: bez iznenađenja. Lak posao Bostona kod kuće sa Brooklynom, pobjeda Spursa u Detroitu (unatoč 34 poena Griffina i 19 poena plus 14 Drummondovih skokova, nije bilo dovoljno za DeRozanovih 26-7-9 i 25 poena odličnog iskusnika LaMarcusa Aldridgea), rutinska večer Milwaukeeja sa Jazzerima ('Greek Freakov' double-double 30 poena/10 skokova) te lake pobjede Pelicansa i Kingsa kod kuće na Memphisom i Orlandom.

Bojan Bogdanović noćas gostuje u Clevelandu kod Ante Žižića, Sunsi Dragana Bendera čekaju Sacramento, a Hezonja i Knicksi idu u grotlo dvorane u Oaklandu, kod 'Chefa' Curryja i prvaka Warriorsa.

Rezultati

Boston-Brooklyn 116:95
Dallas-LA Lakers 97:107
Portland-New York 111:101
Detroit-San Antonio 107:119
Houston-Denver 125:113
Milwaukee-Utah 114:102
New Orleans-Memphis 114:95
Sacramento-Orlando 111:95

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener