Obavijesti

Sport

Komentari 67

Kad Messi kaže ne, onda je to ne: Nije htio Eriksena u Barci

Kad Messi kaže ne, onda je to ne: Nije htio Eriksena u Barci
1

Španjolskom prvaku potreban je barem jedan klasni veznjak koji bi vodio igru i bio glavni kreator, a ne tako davno odluka je bila pala na Christiana Eriksena. Njega nije htio Messi, pišu Španjolci

VIDEO

Nogometaši Barcelone izgubili su 3-1 na gostovanju kod Levantea u okviru 12. kola La Lige. Jedini gol za 'blaugranu' postigao je Lionel Messi u 38. minuti i to iz penala nakon čega je igrao samo Levante. Džabe sav posjed ako nema tko kreirati igru. A čini se da je to gorući problem Barcelone u ovim trenucima.

Pokretanje videa...

00:14

Levante je stigao do izjednačenja u 61. minuti preko Campane, Borja Mayoral je povisio na 2-1 samo dvije minute kasnije, a Radoja je paklenih sedam minuta nadopunio pogotkom za konačnih 3-1 u 68. minuti.

Barcelona se u tom periodu mučila i u drugom poluvremenu zaradila čak pet žutih kartona. Nešto što bi se prije par godina moglo dogoditi vrlo rijetko, sada je postalo sve uobičajenije. Barcini igrači teže uspostavljaju igru, lakše gube loptu i to sve dok nekad stožerni igrači sjede na klupi.

U vezi - klinci

Tu se prvenstveno misli na Ivana Rakitića, koji bi Barcinoj igri došao kao suho zlato. No, Ernesto Valverde ima drugačije zamisli pa je na klupi ostavio i Sergija Busquetsa Jordija Albu. Pomalo čudna odluka pošto u utorak Barcelona u Ligi prvaka dočekuje Slaviju Prag, koja nakon tri kola ima svega jedan bod.

Vezna linija Barcelone, ona koja ju je nekad krasila i zbog koje je postigla tolike silne uspjehe danas je načeta i Valverde nikako ne može pronaći pravu formulu za uspjeh.

Arthur, De Jong i Alena su sjajni igrači, ali su isto tako možda premladi da bi nosili igru kluba kao što je Barcelona. Španjolskom prvaku potreban je barem jedan klasni veznjak koji bi vodio igru i bio glavni kreator, a ne tako davno odluka je bila pala na Christiana Eriksena iz Tottenhama.

Barcelona je za njega htjela ponuditi našeg Raketu i Carlesa Alenu, no Lionel Messi je osobno stopirao transfer smatrajući da Danac ne igra dobro u velikim utakmicama, pišu španjolski mediji.

Nije tajna da Messi ima veliku ulogu u dovođenju pojačanja, no netko je tu lud kada se odbija igrač poput Eriksena. Pogotovo kada Valverde u planovima nema Rakitića, Vidal igra ispod razine već neko vrijeme, a ostali ključni veznjaci su klinci.

Pokretanje videa...

16:11
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu