Obavijesti

Sport

Komentari 68

Kad on sudi Dinamo gubi: Dva puta srušio je europske snove

Kad on sudi Dinamo gubi: Dva puta srušio je europske snove
1

Za pravdu na terenu zadužen će biti Serdar Gözübüyük, 33-godišnji nizozemski sudac turskog podrijetla. Dinamovci ga ne pamte po dobrom jer su se do sada susretali dva puta, a oba puta su izgubili

VIDEO

Čarobna večer na Etihadu je pred vratima. Dinamo u sklopu drugog kola Lige prvaka kao lider skupine C odlazi na jedno od najtežih gostovanja u svojoj povijesti kod Manchester Cityja Pepa Guardiole. Hoće li i nakon sudara s engleskim Golijatom ostati vodeći saznat ćemo u utorak u 21 sat.

Modra momčad Guardioli je ostala u dobrom sjećanju nakon što je s Bayernom u dvije utakmice grupne faze LP-a 2015. godine oba puta slavio. Prvo na Allianz Areni s visokih 5-0, a onda i na Maksimiru 2-0. Bila su to neka druga vremena i neki drugi Dinamo, niti blizu ovoga kao što je danas.

Toga je svjestan i španjolski strateg pa je dodatno vrijeme u pauzi Premier lige utrošio na analizu idućeg protivnika.

- Znate, svaki put kad promatram i analiziram protivnika, a sada ću se sigurno posvetiti Dinamu, uvijek nastojim vidjeti najbolje što može dati - rekao je Guardiola i dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne zanimaju me njegove slabe točke, zanima me gdje je jak.

Dva od dva

City će maksimalno ozbiljno shvatiti Dinamo, koji je svoje kvalitete pokazao razbivši Atalantu 4-0 u prvom kolu. Hrvatski prvak u ovogodišnjoj europskoj avanturi itekako ima što za reći i više nije kanta za napucavanje kao što ga u većini najava prikazuju strani mediji prisjećajući se horor rezultata posljednjih sezona. Povijest je iza nas, a utakmicom na Etihadu i eventualnim pozitivnim rezultatom mogla bi se ispisati nova.

Za pravdu na terenu zadužen će biti Serdar Gözübüyük, 33-godišnji nizozemski sudac turskog podrijetla. Dinamovci ga ne pamte po dobrom jer su se do sada susretali dva puta, a oba puta Zagrepčani su ostali pognute glave.

Prvi put na Red Bull Areni u Salzburgu 2014. kada je Dinamo izgubio od Red Bulla 4-2, a drugi put prošle godine kada je na Doosan Areni bolja bila Viktoria Plzen s 2-1.

Treća sreća ili nešto drugo? Samo neka sudi pošteno i Dinamo će pokazati da nije ništa lošiji od jednog Norwich Cityja, koji je ove sezone već pobijedio 'građane'.

Pokretanje videa...

02:58
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova