Obavijesti

Sport

Komentari 3

Kad sudac nema pišu, baš svi vole američki nogomet

Kad sudac nema pišu, baš svi vole američki nogomet
8

Oko tri mjeseca nakon Superbowla na stadionima NFL-a navijači će moći uživati u atraktivnijoj verziji američkog nogometa - Lingerie Footballu

VIDEO

Nikad ne pokazujem guzu!, odbrusila je rasna crnka fotografu ESPN-a nakon što ju je zamolio da se okrene i pogleda ga jednom preko ramena. Umjesto brzine, snage i izdržljivosti na brojnim audicijama momčadi američkog nogometa u rublju važnije je poziranje i izgled pred kamerom.
Najburnije je bilo na audiciji Los Angeles Temptationa. Više od 1500 ljepotica pokušalo je izboriti mjesto u ekipi. Treneri su odabrali dvanaest najboljih, koje će se 1. veljače na ovogodišnjem Superbowlu u Tampi suprotstaviti djevojkama iz Phoenix Scorcha, Tampa Breeza i Miami Calientea.
Pravi spektakl uslijedit će tri mjeseca poslije - spomenute ekipe zaigrat će Lingerie Football League s još šest klubova. Po uzoru na američke profesionalne lige, bit će podijeljene na Istok i Zapad. Svaka ekipa će odigrati po deset utakmica petkom navečer u udarnom terminu. Glavni operativac lige bit će bivši poznati košarkaš Chicago Bullsa, kontroverzni Dennis Rodman.
- Ideja je vrlo jednostavna. Većina ljudi na poluvremenu Superbowla radije će pogledati utakmicu zgodnih komada u rublju nego nastup ocvalog Micka Jaggera - pojasnio je svoju viziju lige povjerenik Rodman.
Bivši Madonnin ljubavnik pohvalio se da će na teren u Tampi istrčati i nekoliko odvjetnica te liječnica.
- Njima je to izvrsna zabava i rekreacija, a vjerujem da će se i gledatelji sjajno zabaviti - dodao je Rodman.

KAPETANSKI POLJUPCI I ŽESTOKI UDARCI
Prije svake utakmice “kapetanke” dviju ekipa, umjesto klupskih zastavica, razmjenjuju poljupce. Na programu je i obvezno zajedničko slikanje. No u utakmici nema ni slikanja ni poljubaca, nego samo žestoka borba za svaki metar terena i svaki poen.

SVE JE POČELO 2004. NA SUPER BOWLU
Igračice američkog nogometa u donjem rublju imale su premijerni nastup 2004. godine tijekom 38. Superbowla u teksaškom Houstonu. Momčad Dreama nadigrala je Euphoriju s uvjerljivih 6-0.

PO PET EKIPA NA ISTOKU I ZAPADU
Američki nogomet u donjem rublju igrat će se u Atlanti, Chicagu, Miamiju, New Englandu, Tampi na istočnoj obali te Dallasu, Los Angelesu, Phoenixu, San Diegu i Seattleu na zapadu SAD-a.

VIŠE OD 1500 KANDIDATKINJA
Najteži posao prilikom izbora igračica definitivno su imali treneri Los Angeles Temptationa. I dok su se u Tampi prijavile 72 djevojke, u Los Angelesu je na probu istrčalo više od 1500 ljepotica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu