Obavijesti

Sport

Komentari 137

Kakav autogol! Vi ne volite Hajduk, vi ste obični huligani...

Kakav autogol! Vi ne volite Hajduk, vi ste obični huligani...
1

Možete ih kritizirati, možete donijeti transparente i protestirati, ali doći čovjeku u obiteljski dom i utjerati mu toliki strah u kosti?! Tko god je to napravio zaslužuje da mu se zauvijek zabrani dolazak na Poljud...

VIDEO

Ovo je ogromna sramota za Hajduk! Sramčina na "n-tu", katastrofa za prave navijače koji iskreno vole "majstora s mora" i lopta na volej za sve one koji projekt "narodnoga kluba" kritiziraju otpočetka i smatraju ga potpunim promašajem. Gluplji potez i veći autogol odavno nismo vidjeli na Poljudu, šaka kvazinavijača napravila je točno ono što nikad nije smjela.

Ma da je netko tim budalama platio da sruše cijeli projekt u kojem navijači sto po sto kuna skupljaju vlastiti novac da bi kroz nekoliko godina otkupili dionice, ne bi postigao ovakav efekt. Pa tko će normalan nakon ovoga potpisati za Hajduk?! A u klubu plaća ne kasni, ugovori su više nego pristojni, dug od preko 80 milijuna kuna praktički je saniran...

No što sve to vrijedi kad su huligani uzeli stvar u svoje ruke i obračunavaju se s igračima? Zbog šake budala srame se tisuće navijača, točnije 36.562 onih koji plaćaju članarinu od 100 kuna (prema brojaču na službenoj stranici kluba) i stotine tisuća hajdukovaca koji nisu izravno angažirani u projekt "narodnog Hajduka", ali ga u načelu podržavaju.  

Možete ih kritizirati, vrijeđati s tribina, možete donijeti transparente, pa i ne navijati prvih 8-9 minuta iz protesta, ali doći čovjeku u obiteljski dom i utjerati mu toliki strah u kosti da mora zvati policiju?! Tko god je to napravio zaslužuje da mu se zauvijek zabrani dolazak na Poljud.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nažalost, povratak je ovo u neka davna vremena kad su se nazovinavijači, a zapravo obični huligani, obračunavali s igračima zbog loših rezultata, trčali za njima po travnjaku (sjetite se nezaboravnog sprinta Ivana Leke)... Svi oni koji su presreli igrače Hajduka u zadnjih dan, dva i prijetili im, pokušavali ih zastrašiti - jer Ohandza navodno nije izoliran slučaj i napadnuti su prema našim informacijama i Kožulj, Savvas te Šehić - zaslužuju da im se zauvijek zatvore vrata Poljuda.

Nakon što su 24sata ekskluzivno objavila informaciju o napadima na igrače, od kojih niti jedan nije otputovao na prijateljsku utakmicu, predsjednik Ivan Kos i Nadzorni odbor izdali su priopćenje u kojem potvrđuju incident s Ohandzom, naglašavaju da nije ozlijeđen te osuđuju napad na njega i kažu da će poduzeti sve da zaštite igrače. 

No pravo je pitanje - jesu li stvari otišle predaleko, je li za to prekasno? Ivan Kos je nedugo nakon objave vijesti na portalu "24sata" blijed, pognute glave, na zadnjem sjedištu limuzine napustio Poljud. Simbolična slika stanja u kojem se trenutačno nalazi Hajduk.

Bit će bure, nema sumnje, i velikih promjena na Poljudu. A prva bi bila da Kos i aktualna vladajuća garnitura, dok još mogu, zauvijek zatvore vrata huliganima (ako ih ikad pronađu) uz jasnu poruku njima i svima idućima kojima padne na pamet pokušati isto: Zbogom i ne dolazite više - ovo nije vaš klub!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem