Obavijesti

Sport

Komentari 5

Kakav biznis: Svi bi htjeli baš dres Islanda, senzacije Eura...

Kakav biznis: Svi bi htjeli baš dres Islanda, senzacije Eura...
7

NEKOLIKO TISUĆA Europa je poludjela nakon što je Island izbacio Engleze. Errea ima tisuće narudžbi iz Škotske. Island u četvrtfinalu igra protiv Francuske u nedjelju u 21 sat

VIDEO

Islandski dres trenutno je najtraženiji odjevni predmet na Starom kontinentu. Svi žele biti obučeni u plave islandske boje nakon što su u osmini finala Eura u Nici izbacili Englesku.

- Svi su poludjeli nakon što je Island izbacio Englesku, cijela Europa. Imamo tisuće narudžbi dresova iz Škotske, ali i cijele Europe - izjavio je Fabrizio Taddei, jedan od menadžera u Errei, koja oprema reprezentaciju koja je hit Eura.

Škoti nisu igrali na Europskom prvenstvu, ali to je nogometna nacija i pozorno prate sve što se događa u Francuskoj. Kad ih već nema tamo, odlučili su navijati za Island i to, naravno, još više od njihove utakmice s Engleskom. Ne čudi stoga što tisuće Škota žele imati engleski dres.

Za Islanđane će i sutra protiv Francuske od 21 sat na Stade de Franceu navijati većina Europe. Pokupili su simpatije, definitivno su najbolja priča Eura, a sad se vraćaju na stadionu na kojemu su u skupini pobijedili Austrijance.

Francuzi su na oprezu.

- Iznenadili su me pobjedom protiv Engleske, ali iskreno nisam bio šokiran. Island treba respektirati - rekao je Bacary Sagna, desni bočni “tricolora”.

Ipak, većina Francuza vjeruje kako sutra neće biti nikakvih problema protiv Islanda. Za njih je igranje protiv Islanđana kao nagrada. Smatraju kako su već u polufinalu, ali i Englezi su imali slična razmišljanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna