Obavijesti

Sport

Komentari 70

Kakav bombon: Hrvatski klub dobit će novi stadion! Cijeli centar vrijedit će 100 mil. kn

Kakav bombon: Hrvatski klub dobit će novi stadion! Cijeli centar vrijedit će 100 mil. kn

Ovo je jedinstven projekt u Republici Hrvatskoj, možda čak i u Europi. Sve je na jednom mjestu - poput kampusa. Djeca moraju imati želju ostati u ovoj državi, rekao je gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian

VIDEO

Grad Dugo Selo najavio je novi veliki projekt kojim će se izgraditi Sportsko edukativni centar vrijedan 100 milijuna kuna.

Veliki stadion imat će kapacitet za 6000 posjetitelja, a lokacija kod sadašnjeg sportskog objekta. Centar će objediniti više djelatnosti pa će tako u prostoru od tri etaže uklopiti igrališta s umjetnom travom, tribine, atletsku stazu, kuglanu, trenažnu dvoranu, fitness, wellness i smještajne kapacitete za mlade sportaše koji bi dolazi na natjecanja iz drugih naselja i država. 


- Budući da se radi o društveno-edukativnoj namjeni, nadamo se pomoći Županije te resornih ministarstva - sporta, regionalnog razvoja - svih onih subjekata koji mogu podržati ovakav projekt koji je jedinstven u Hrvatskoj, a možda i u Europi. Sve je na jednom mjestu - poput kampusa. Djeca moraju imati želju ostati u ovoj državi - rekao je gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatski trećeligaš Dugo Selo tako bi od iduće sezone igrao na novom stadionu, a isti bi se uskoro trebao početi graditi. 

Dugo Selo je prošle sezone završilo na drugom mjestu Treće HNL iza prvaka Zagorca. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu