Sport

Komentari 122

Kakav gaf: Davis Cup htio se pohvaliti Modrićem, kad ono...

Kakav gaf: Davis Cup htio se pohvaliti Modrićem, kad ono...

U objavi na Instagramu službeni profil momčadskoga teniskog natjecanja, umjesto Luke Modrića, označio je stanovitog Lucasa Modricha. Nakon nekog vremena ipak su popravili stvar, ali sve je zabilježeno

Luka Modrić (35) nije propustio priliku doći na tribine Madrid Arene i podržati hrvatske tenisače protiv Srbije u polufinalu Davis Cupa, kao i njegov suigrač iz Real Madrida Luka Jović, srpski reprezentativac, u društvu bolje polovice Sofije Milošević.

POGLEDAJTE VIDEO: Borna Gojo

Često je kapetan "vatrenih" bio u fokusu režisera u španjolskoj prijestolnici, sjedio je u loži vrlo blizu terenu pokraj bivšeg španjolskog tenisača Fernanda Verdasca, a njegovim dolaskom pohvalili su se i na službenoj stranici Davis Cupa na Instagramu.

Madrid: Poznati na polufinalu Davisovog kupa između Hrvatske i Srbije

Ipak, administratori su se malo zaigrali pa su zaboravili označiti pravog Luku Modrića i njegov profil @lukamodric10, već izvjesnog Lucasa Modricha (@lucas.modrich).

Nakon nekog vremena ipak su shvatili što su napravili pa su maknuli taj story i stavili novi s pravilno označenim profilom. Naravno, to svejedno nije promaklo dijelu od 322.000 pratitelja, koliko ih Davis Cup ima u trenutku objave članka.

Madrid: Poznati na polufinalu Davisovog kupa između Hrvatske i Srbije

Najčitaniji članci