Sport

Komentari 45

Kakav gol Andrijaševića! Zabio je Hajduku, ali nije htio slaviti

Kakav gol Andrijaševića! Zabio je Hajduku, ali nije htio slaviti

Igrala se 32. minuta kada je Rijeka stigla u vodstvo i to fantastičnim golom glavom povratnika Franka Andrijaševića na još bolju dugu loptu Stjepana Lončara. Andrijašević gol nije htio slaviti

Rijeka je na Jadrandski derbi s Hajdukom izašla puno motiviranije i spremnije. Dojam je to otvaranja samog susreta, ali i cijelog prvog poluvremena u kojem je Rijeka nadigrala gosta i zasluženo na odmor otišla s prednošću 1-0.

Igrala se 32. minuta kada je Rijeka stigla u vodstvo i to fantastičnim golom glavom povratnika Franka Andrijaševića. Napromašivali su se Riječani u prvom dijelu, ali kada je Stjepan Lončar izvanredno poslao teledirigiranu loptu na Andrijaševića, a on u stilu Miroslava Klosea pogodio loptu glavom uz samu lijevu stativu, Rujevica je skočila na noge.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Bolja igra dovela je do zaslužene prednosti, a Andrijašević gol nije htio proslaviti. Potekao je u akademiji Hajduka pa za prvu momčad igrao pet sezona prije nego je potpisao za Dinamo. U Rijeci je igrao sezonu 2016/17, a ove se vratio na posudbu iz Genta.

Najčitaniji članci