Obavijesti

Sport

Komentari 75

VIDEO Šok za Deliju! Brazilac ga nokautirao za manje od minute

VIDEO Šok za Deliju! Brazilac ga nokautirao za manje od minute

Veliki je favorit na otvaranju teškaškog PFL-ovog turnira bio naš borac Ante Delija (30, 17-4), ali Brazilac je 'demantirao' kladionice i nokautirao ga jakim udarcima prvoj rundi za veliko iznenađenje

VIDEO

Samo je 40 sekundi trajao prvi meč Ante Delije (30, 17-4) na teškaškom PFL-ovom turniru jer je, nažalost, brzo izgubio na prvoj prepreci. Bolji je od njega bio debitant u teškoj kategoriji Bruno Cappelozza (31, 11-5) koji je pobijedio nokautom nakon 46 sekundi i stavio ga u tešku poziciju.

Pred Cro Copovim učenikom je turnir u PFL-u za milijun dolara
Pred Cro Copovim učenikom je turnir u PFL-u za milijun dolara

Dugo se spremao Ante i najavljivao odlazak u lov na milijun dolara što je glavna nagrada u svakoj kategoriji turnira, ali Bruno je više puta isticao kako će brzinom i eksplozivnošću pokušati iznenaditi protivnike koji ga još nisu imali prilike gledati u 'kraljevskoj kategoriji'. Odlično je ušao u razmjenu i pogodio Deliju u bradu koji je nakratko klecnuo i naslonio se na ogradu, a sudac je prekinuo meč. Video nokauta možete pogledati OVDJE.

Zagreb: Borilački spektakl KSW 51, Ante Delija - Oli Thompson

Podsjetimo, Bruno se zadnji put borio  u lipnju 2018., kad je izgubio od zvijezde UFC-a Jirija Prochazke nokautom u prvoj rundi. On se dosad borio u poluteškoj kategoriji, te je na najbolji mogući način debitirao protiv hrvatskog teškaša. Donijelo mu je to velikih šest bodova zbog nokauta u prvoj rundi te je napravio veliki korak prema plasmanu u polufinale.

Pokretanje videa...

Ante Delija: ‘Za prve mečeve nisam bio plaćen, tek u Rusiji i Japanu sam nešto zaradio’ | REAKCIJA 04:13

No, ništa nije gotovo za Deliju jer će imati još dva meča u prvoj fazi natjecanja te ga dva završetka u prvoj rundi mogu vratit u igru za prolazak u daljnju fazu natjecanja. Nadalje, nije se najbolje provela u kavezu ni crnogorska borkinja Julija Pajić (23, 2-1) koja je odmah na početku runde naletjela na direkt Larisse Pacheco (26, 13-4) i završila u nokdaunu, a kad je došla k sebi, Brazilka je već bila u dominantnoj poziciji u parteru i sudac Gasper Oliver prekinuo je borbu nakon 51 sekunde.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića