Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
52 komentara

Kakav sretnik: Nakon spoja s Bouchard, dobio je još jedan!

Ja sam isplanirala spoj. On me pokupio ispred hotela kao pravi gospodin. Kupio mi je i mali poklon, a kasnije smo pogledali utakmicu uz parket. Imam sreće što je normalan, kaže Bouchard

Foto: Screenshot

Sjećate se Johna Goehrkea, čovjeka koji je preko Twittera pitao kanadsku tenisačicu Eugenie Bouchard hoće li izaći na spoj s njime? E, pa tko je propustio - izašli su na spoj i sasvim lijepo se proveli. Bouchard je na Twitteru napisala da će Atlanta pobijediti u Super Bowlu, a Goehrke ju je upitao hoće li izaći na spoj ako Patriotsi preokrenu i pobijede.

Dogodilo se upravo to da su Patriotsi pobijedili, a dvojac je izašao na spoj. Dečko je, inače, iz Chicaga. Kad je shvatio da Genie misli ozbiljno - odmah po završetku Super Bowla poslala je tvit: 'Onda, gdje živiš?' - John je oslobodio sve svoje termine i doletio u New York čim se Kanađanka opet javila. Otišli su pogledati utakmicu Brooklyn Netsa i Milwaukee Bucksa i sasvim dobro su se zabavili.

- Bilo nam je sjajno, normalan je - rekla je Genie pa dodala:

- Ja sam isplanirala spoj. On me pokupio ispred hotela kao pravi gospodin. Kupio mi je i mali poklon, a kasnije smo pogledali utakmicu uz parket. Imam sreće što je normalan.

Kada ju je novinarka upitala hoće li se ponovo vidjeti, Bouchard je odgovorila:

- Sigurno.

The Sport Bible piše da je Johnov poklon ustvario bio par naušnica iz Tiffanyja čija cijena je negdje oko 135 funti.

Naši partneri pišu
Message