Obavijesti

Sport

Komentari 1

Kakav top u nozi! Barišić zabio golčinu iz slobodnjaka, Gerrard ga hvali: 'On je vrhunska klasa'

Kakav top u nozi! Barišić zabio golčinu iz slobodnjaka, Gerrard ga hvali: 'On je vrhunska klasa'

Otkako je došao u Škotsku 2018. godine za dva milijuna eura, Gerrard neprestano sipa hvalospjeve na račun Borne Barišića. Hrvatski reprezentativac je ovaj put zabio i asistirao i zaradio nove pohvale...

VIDEO

Mnogi su taj dan označili kao smrt škotskog nogometa. Glasgow Rangersi, klub koji je 54 puta bio prvak prve škotske lige, bankrotirao je te 2012. godine i izbačen u četvrtu ligu. Plavi dio Glasgowa danima je tugovao. Slavni klub je potonuo, nema više legendarnog Old Firm, škotski nogomet je na koljenima.

Pokretanje videa...

Borna Barišić 02:37

No navijači nisu odustali. Legendarni Ibrox bio je krcat i na niželigaškim utakmicama, klub se probijao iz godine u godinu u viši razred i 2016. godine se napokon vratio u elitno društvo. Klub je bio u oskudnoj financijskoj situaciji i teško je bilo parirati tada bogatijem Celticu. Vratio se Old Firm, vratilo se to staro rivalstvo, ali najžešći rival je i dalje dominirao. Sve do ove godine kada je naslov nikad bliže.

Scottish Premiership - Celtic v Rangers

U ljeto 2018. godine u klub je stigao legendarni Steven Gerrard i za sobom iz Osijeka doveo Bornu Barišića (28). Danas Rangers opet živi bajku. Nakon 15 kola škotski velikan drži prvo mjesto u prvoj ligi s 11 bodova prednosti ispred Celtica, na čelnoj poziciji su i u Europskoj ligi, a u Kupu su prošli do četvrtfinala!

Gerrard je posložio momčad po svome guštu, uspostavio sustav koji mu odgovara i u lidere pretvorio igrače kojima najviše vjeruje. A jedan od njih je hrvatski reprezentativac Borna Barišić.

Europa League - Group D - Benfica v Rangers

Otkako je došao u Škotsku 2018. godine za dva milijuna eura, Gerrard neprestano sipa hvalospjeve na Bornin račun. Posljednji je stigao nakon pobjede nad Falkirkom (4-0) u osmini finala Kupa, a hrvatski nogometaš je još jednom pokazao klasu.

Barišić je zabio fantastičan gol iz slobodnjaka za 3-0 pa maestralno asistirao za sljedeći. Oduševio je svog šefa.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati  OVDJE.

- Izvođenje slobodnih udaraca, način na koji se tada udara lopta, dokaz je nečije klase, a Borna je vrhunska klasa i to je riječ koja ga najbolje opisuje - rekao je Gerrard.

Sjajnom Borni ovo je bila deveta asistencija u ovoj sezoni, a prošle sezone namjestio je čak 14 golova. Gerrard više ne zna koji kompliment da mu da, a klub dominira na svim razinama. Rangersi opet žive svoj san, a jedan Hrvat je najzaslužniji za to!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića