Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Kako doći do Sljemena i zasladiti se palačinkama?

DOLAZAK IZ DVAJU PRAVACA: Gledatelji mogu stići sa Mihaljevca i iz Stubičkih Toplica s druge strane. 24sata časte s besplatnim palačinkama

Robert Anić
Foto: Robert Anić
1 komentara

Utrka skijašica u nedjelju, 3. siječnja počinje u 9.45 sati, a organizirani prijevoz gledatelja započinje već od 7 sati. Gledatelji na Sljeme mogu stići sa zagrebačkog Mihaljevca i sa zagorske strane iz Stubičkih Toplica. Utrka skijaša u srijedu, 6. siječnja starta u 15.15 sati, a gledatelji prema Sljemenu kreću od 11.30 sati. Ukrcaj u autobuse bit će dopušten samo s kupljenom ulaznicom. Na svakoj ulaznici označeni su zona i vrijeme ukrcaja. Svi gledatelji će na Sljemenu imati besplatnu hranu i piće (grah s kobasom, hot-dog, sendviče, čokoladice, grickalice, vodu, gazirana i negazirana bezalkoholna pića, tople napitke). Distribucija će biti na Krumpirištu, Erberovu putu i gledalištu. Preporuka organizatora je da gledatelji koji dolaze na Sljeme odjenu toplu zimsku odjeću i obuću - zimske jakne, tople veste, zimske hlače, rukavice, šalove i kape sa zaštitom za uši te visoke cipele ili čizme za snijeg.

380 REFLEKTORA NA STAZI
Na dvjema Snježnim kraljicama, 2007. i 2008. godine, noćni slalom na Crvenom spustu vozile su skijašice. Ove će se godine, kao i prošle, za slalomske bodove pod svjetlom reflektora boriti skijaši. Sljemensku stazu osvjetljavat će 380 reflektora.

POBJEDNICIMA 135.000 EURA
Nagradni fond Snježne kraljice iznosi 135.000 eura za svaku utrku (skijašice i skijaši) i najveći je u Svjetskom skijaškom kupu. Pobjednici utrka na Sljemenu idu kući bogatiji za čak 50.000 eura, drugo mjesto nosi 25.000, a treće 12.500 eura.SLALOM LEGENDI U NEDJELJU
U nedjelju će se Crvenim spustom skijati Janica Kostelić, Alberto Tomba, Marc Girardelli... HYPO Zagreb Ski Legends je tradicionalna humanitarna utrka, a donacija od 150.000 kuna ide bolnici za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri.

BESPLATNE PALAČNIKE BY 24SATA
Na Krumpirištu će biti smještena kućica 24sata gdje će se gledatelji u nedjelju (3. siječnja) i srijedu (6. siječnja)
moći zasladiti besplatnim palačinkama

Naši partneri pišu
Message