Obavijesti

Sport

Komentari 67

Kako god okreneš, pehar Lige prvaka će opet podići - Hrvat

Kako god okreneš, pehar Lige prvaka će opet podići - Hrvat
1

Koja god momčad da osvoji Ligu prvaka ove sezone, Hrvat će podići 'uhati' trofej. A četiri su momčadi. Najjače u Europi. Najbolje. Nema dalje o toga

VIDEO

Nije čudno kad se jedan Jose Mourinho 'trga' za hrvatske igrače. Zna stari lisac gdje treba tražiti i gdje može dobiti kvalitetu, požrtvovnost, talent i znanje u jednom. Hrvatska ima jednu od najboljih, ako ne i najbolju generaciju u svojoj povijesti. Nikad se nije dogodilo da toliko igrača igra u toliko klasnih klubova.

 A tome svjedoči i sljedeći podatak - tko god da osvoji Ligu prvaka ove sezone, Hrvat će podići 'uhati' trofej. A četiri su momčadi. Najjače u Europi. Najbolje. Nema dalje o toga...

Počet ćemo s Realom jer je aktualni prvak i branitelj naslova. Luka Modrić i Mateo Kovačić imaju priliku drugi put zaredom osvojiti Ligu prvaka. Modriću će ovo biti treće polufinale u nizu i ako uđe u finale, treće u zadnje četiri godine. Nevjerojatno postignuće kapetana hrvatske reprezentacije.

Zatim je tu Juventus Marija Mandžukića i Marka Pjace. Mandžo je sigurno jedan od najzaslužnijih za prolaz Juventusa. Barem kada je u pitanju sud kapetana Leonarda Bonuccija. Upravo je njega i Danija Alvesa naveo kao dvije ključne figure. Juve je zaslužio ući u finale isto kao i Monaco. Jer dok francuski predstavnik ima najbolji napad, Juve briljira u obrani. I nevjerojatan je gušt gledati kako se razvlači ta talijanska harmonika s jedne na drugu stranu.

Dolazimo i do Monaca gdje je na golu naš Danijel Subašić. Kako sada stvari stoje, Suba će osvojiti naslov francuskog prvaka, a sudeći prema svemu, vrlo lako bi mogao zaigrati i u finalu Lige prvaka. Momčad Leonarda Jardima u potpunosti je to zaslužila jer je s relativno mladom mladom momčadi napravila čudo. Kylian Mbappe, Thomas Lemar, Bernardo Silva, Tiemoue Bakayoko... Klinac do klinca.

I naposljetku tu je Atletico Madrid. Šime Vrsaljko je ozlijeđen, ali trebao bi se oporaviti do finala Lige prvaka. Naravno, ako Atletico dođe do njega. Igra protiv Leicestera u uzvratu nije bila bajna. Engleski prvak nadigrao je prošlogodišnjeg finalista, ali momčad Diega Simeonea dalje je prošla 'na iskustvo'. Koga god pobijedi i ako pobijedi u polufinalu, zasluženo će zaigrati u Cardiffu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani