Obavijesti

Sport

Komentari 70

Nakon derbija brat me nazvao i rekao: Glupane, zašto nisi pao?

Nakon derbija brat me nazvao i rekao: Glupane, zašto nisi pao?
4

Ne znam bi li sudac svirao penal, ali bio je to čisti faul Theophilea, rekao je novi napadač Splićana koji je dodao: "Po igri koju prikazujemo i kako smo posloženi, možemo ciljati prvo mjesto"

VIDEO

Iako mu prvi nastup u dresu Hajduka neće ostati u lijepom sjećanju zbog toga što je dobio crveni karton nakon svega dvije odigrane minute u Koprivnici, drugi će nastup Marin Jakoliš (22) vjerojatno pamtiti zauvijek.

Krcati Poljud, veliki derbi i pobjeda nad Dinamom, u kojoj je sudjelovao u zadnjih 20-ak minuta. I imao lijepu priliku. Iako ga je Theophile gurao unutar kaznenog prostora, odlučio je nastaviti akciju i šutirati. Da je pao...

- To mi je kazao i brat Antonio. Nazvao me nakon utakmice sav sretan, čestitao, kaže da nije vjerovao da ih možemo pobijediti, a onda mi je kazao: ''Glupane, zašto nisi pao''. Razmišljao sam pasti ili ne, ali želja i motiv da zabijem bili su jači od mene, vjerovao sam da mogu zabiti, ali Livaković je obranio. Da sam pao, ne znam bi li sudac svirao penal, kao što nije na Baselu, ali mislim da je bio čisti faul Theophilea u toj situaciji - otkrio nam je Jakoliš, koji je sinoć odigrao prijateljsku utakmicu u Otoku pored Sinja, u sklopu proslave 50. rođendana lokalnog županijskog ligaša. 

Hajduk je slavio 5-0, a Marin je zabio drugi gol, prvijenac u dresu novog kluba. 

- Čestitke OSK-u na njihovoj obljetnici, brojni gledatelji dali su nam poticaj da dobro odigramo. Utakmica je bila jednosmjerna, napadali smo, željeli dati što više golova. OSK je bio OK, čak je u dijelu drugog poluvremena bio al-pari, ali mi smo na koncu ipak bili uvjerljivi. Nakon pobjede nad Dinamom atmosfera u klubu je pozitivnija i bolja, i svaka sljedeća utakmica bit će nam lakša za odigrati.

A prva sljedeća utakmica je gostovanje na Rujevici kod velikog konkurenta Rijeke

- Dinamo smo već zaboravili, fokusirani smo samo na Rijeku, pripremamo se i idemo pobijediti - uvjeren je centarfor Hajduka, koji se dobro snašao na Poljudu.

Split: Veliko druženje navijaèa Hajduka Pod bijelim barjakom

- Od prvog dana svi mi pomažu da se prilagodim. Ja sam odavde, znam dosta igrača, pogotovo Juranovića, Posavca i Nejašmića iz mlade reprezentacije. Nakon mjesec dana osjećam kao da sam tu već dvije godine.

U poluvremenu prijateljskog ogleda nekoliko savjeta dao mu je i Filip Bradarić (27), koji je doputovao s momčadi u Otok, iako nije bio u konkurenciji za nastup. 

- Čim je Filip došao, dogodio se među nama nekakav klik, od prvog treninga imamo dobar odnos, dobro se slažemo. On ima jako puno iskustva, dosta je toga prošao i može mi pomoći i sve što kaže ja ću to i poslušati. 

Zadnjeg dana prijelaznog roka Hajduk je u napad doveo Peruanca Ivana Bulosa (26) koji će pojačati konkurenciju Eduoku, Jakolišu, Deliću...

Split: HNK Hajduk i GNK Dinamo u okršaju 7. kola Prve HNL na Poljudu

- Zdrava konkurencija može nam samo pomoći da budemo bolji. Svaki od nas šestorice nismo jedan drugome konkurencija, nego suigrači koji će pokušati pomoći. Svi imamo isti cilj, biti među prve dvije momčadi, boriti se za mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Iako, po igri koju prikazujemo i kako je momčad posložena, mi možemo ciljati i prvo mjesto - zaključio je Jakoliš.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića