Sport

Komentari 42

Kako 'maknuti' rivala: Ronaldo nikad nije glasovao za Messija

Kako 'maknuti' rivala: Ronaldo nikad nije glasovao za Messija

Cristiano Ronaldo od 2010. godine niti jednom nije glasovao za Lionela Messija u izborima Ballon d'Or i The Best! S druge strane, Messi je njega u svoje izbore uvrstio tek posljednje dvije godine

Nema sumnje da me je Messi učinio boljim igračem, ali i obrnuto. Imamo odličnu profesionalnu vezu jer dijelimo iste trenutke 15 godina. Nismo večerali skupa, ali ne vidim razloga zašto ne bismo mogli u budućnosti, rekao je prije mjesec dana Cristiano Ronaldo, iznenadio mnoge svojom izjavom, ali i dao svima do znanja da cijeni veliko rivalstvo koje ima s Lionelom Messijem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Da je svjestan da su Messi i on vjerojatno najbolji igrači u povijesti sporta. Ako ne najbolji, onda su u samom vrhu. A pitanje je bi li bili tamo da nisu jedan drugoga gurali. Dominiraju nogometnim terenima više od desetljeća, izmjenjuju se na podijima kada se dodjeljuju nagrade za najbolje, Zlatne lopte, različita priznanja, liste strijelaca...

U ponedjeljak je Messi bio taj koji se ponovno popeo na podij. Pomalo i iznenađujuće, jer je Virgil van Dijk imao fantastičnu sezonu s Liverpoolom. Ronaldo je ostao treći u Fifinom izboru The Best. Ubrzo nakon završetka ceremonije i još jednog Messijevog proglašenja najboljim, objavljeni su i glasovi svih izbornika i kapetana. Vidjeli smo tako da je Messi na drugo mjestu u svom izboru stavio Ronalda, odmah iza Sadio Manea kojeg je smatrao najboljim pojedincem prošle sezone. S druge strane, Ronaldo niti jedan svoj glas nije dao Messiju.

Ponovno.

Jer pogled na glasove iz prethodnih godina otkriva da Portugalac od 2010. godine niti jednom nije glasovao za Argentinca! S druge strane, Messi je njega u svoje izbore uvrstio tek posljednje dvije godine.

Ovako su Messi i Ronaldo glasovali u posljednjih deset izbora, najprije za Ballon d'Or, a potom za nagradu The Best.

Najčitaniji članci