Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Kako Mamić i Štimac mogu do moći, vlasti i novca...

Dosjetili smo se kako stati na kraj ratu Mamić i Štimca i učiniti da svi klubovi u prvoj hrvatskoj ligi budu zadovoljni. Riješenje je- dvije prve lige

Sanjin Strukić
Foto: Sanjin Strukić
5 komentara

Igor Štimac, predsjednik Južne lige, uz smiješak svoga vjernog pratitelja Rene Sinovčića, izvijestio je medije da je Liga potpisala jaki sponzorski ugovor sa splitskim frizerskim salonom “Škarice” i da će već u prvoj godini budžet lige biti dovoljan da pokrije sve rupe.
- Ove sezone zbog propisa o licenciranju nismo mogli imati ligu 16, ali uvjeravam vas da ćemo sve poduzeti da sljedeće godine ona zaživi - dodao je Štimac. Rekao je i da je suđenje - jer nema više onih koji su čak i javno priznavali da su kupovali utakmice - bolje nego ikad. Argument za to mu je da se nitko od klubova nije bunio ni zbog jednog od 25 crvenih kartona, koje su dobili protiv Hajduka.
- Valjda ja kao bivši sudac znam što je dobro. A ovo je dobro - potvrdio je njegove riječi i Reno Sinovčić.
Hajduk je, naravno, postao prvak, a Štimac je na kraju pohvalio svoj projekt te proslavio - s Mamićem.

TKO BI PREDAVAO PEHAR?
Mamić i njegovi pobočnici iz Udruge Prve HNL protiv Štimca i njegovih, svatko pili na svoju stranu, borba za vlast doseže vrhunac. Rješenje je jednostavno - dvije divizije, sjever i jug, kao recimo u NHL-u. Ali ne bi se klubovi iz jedne sastajali s ovim iz druge sve do finala susreta pobjednika dviju divizija. Samo, tko bi predao pehar - Mamić ili Štimac?

HNL KAO NHL
Predsjednik Udruge Sjeverne lige Zdravko Mamić i glavni tajnik Branko Laljak odlučili su, naravno jednoglasno, da liga ima deset klubova. Mamić je pritom naglasio kako napokon - jer više u nogometu neće biti nečistih radnji i onih koji rade samo u vlastitu interesu, a i utakmice se igraju subotom - očekuje porast gledanosti. I svakako veliku Dinamovu bodovnu prednost na kraju prvenstva. Obje želje su mu se ostvarile. Dinamo je osvojio prvenstvo bez poraza, što je ostale klubove navelo da upiru prstom u suce zbog sumnjivih 20 penala za “modre” u samo 18 kola. Zdravko im je odgovorio da je Dinamov naslov zasluga njega i trenera - Zorana Mamića. I gledatelja je više - na derbiju protiv Slavonca bilo ih je 500. Više nego protiv Zagreba u nekadašnjoj zajedničkoj ligi.

Naši partneri pišu
Message