Obavijesti

Sport

Komentari 41

Kako su igrali? Angel Di Maria za deset, Leo Messi - za nulu!

Kako su igrali? Angel Di Maria za deset, Leo Messi - za nulu!
1

OCJENE Angel Di Maria bio je za čistu desetku, uništio je Barcelonu na Parku prinčeva. S druge pak strane, njegov sunarodnjak Leo Messi bio je preslab. Neprepoznatljiv, na nulu...

VIDEO

PARIS SAINT-GERMAIN

Kevin Trapp (6,5) - važna obrana Andreu Gomesu kod 1-0 za PSG. Ostatak utakmice nije imao posla, to je bio jedini opasan šut Barcelone na utakmici. 

Thomas Meunier (6,5) - desni bek asistirao je za četvrti gol i odlično zaustavio Neymara koji je imao samo jedan opasniji prodor po njegovoj strani. 

Marquinhos (7) - sjajna partija brazilskog stopera, odigrao bez greške. Nadoknadio Thiaga Silvu bez ikakvih problema.

Presnel Kimpbembe (7) - niti malo impresioniran protiv velikih zvijezda Messija, Neymara i Suareza mladi je stoper pokazao zašto se u 20. godini našao na popisu izbornika Francuske Deschampsa.

Laywin Kurzawa (6,5) - lijevi bek samo je jednom kiksao, bilo je to kod velike šanse Andrea Gomesa koju je 'očistio' Kevin Trapp. Ostatak utakmice jako dobar, Messi se nije niti vidio.

Adrien Rabiot (7) - baš je on 'ugasio' Lea Messija na centru pri golu za 2-0 Draxlera. 

Marco Verratti (8) - motor, pokretač i režiser igre. Nažalost, morao pred kraj izaći zbog ozljede. Opet.

Blaise Matuidi (7) - godinama jedan od najboljih igrača, kapetan je odigrao kapetanski.

Julian Draxler (8) - zabio na debijima za PSG u francuskoj ligi, kupu i Ligi prvaka. Frustrirao obranu Barce svaki put čim bi primio loptu.

Angel Di Maria (10) - čekali smo ga još otkako je otišao iz Reala i napokon se ukazao! Rođen baš na Valentinovo i na svoj 29. rođendan uništio je glavnog favorita za osvajanje Lige prvaka.

Edinson Cavani (8) - i njemu je rođendan, ali 30. Zabio je osmu utakmicu u nizu i dao je nevjerojatna 32 gola u 30 utakmica ove sezone.

Barcelona

Marc-Andre Ter-Stegen (5) - ispada da nije kriv ni za jedan gol, ali mi vas pitamo - da je na golu Barcelone večeras kojim slučajem bio Gianluigi Buffon, koliko bi on golova izvan 16 metara primio? Ne, Ter Stegen ničim ne pokazuje da je golman za Barcelonu, a tamo je već treću sezonu.

Sergi Roberto (5) - grozan, ali u njegovu obranu, on ipak nije desni bek, nego vezni igrač.

Gerard Pique (5) - tek na ovakvim utakmicama razotkrivaju se sve njegove slabosti, lako je igrati kad Barcelona čitavu utakmicu napada, daleko od svog šesnaesterca. Što je bliže svom golu, Pique je lošiji.

Samuel Umtiti (5) - ispadao, Draxler ga je 'vrtio' kako je htio i na njemu je napravio faul iz kojeg je pao prvi gol. U njegovu obranu, nije bilo pomoći ni od Piquea i Albe. Pogodio stativu pred sam kraj utakmice poslije kornera.

Jordi Alba (5) - apsolutno ništa od njega nismo vidjeli, a kažu da je jedan od najbržih i najboljih braniča na svijetu.

Andre Gomes (5) - strašnu šansu je promašio, ali to nije toliki problem koliko njegova igra u polju. Zar taj igrač zaista vrijedi 40 milijuna eura? Nama se čini da je naš Ivan Rakitić puno bolji.

Sergio Busquets (5) - u najjačoj Barceloni, s Xavijem i Iniestom te Mascheranom kao 'osiguračem' i Busquets je izgledao kao svjetska klasa. Sad više nije tako...

Andres Iniesta (5) - u svojim najboljim danima on je igrao Neymarovu poziciju, a drugi su radili za njega. Već su mu 32 godine, često je ozljeđivan i jedan od najboljih igrača svoje generacije je, teška srca moramo priznati, u velikom padu.

Neymar (5) - jedan dobar prodor na utakmici, jedno dobro dodavanje i to je bilo sve od njega. Ali, još uvijek je napravio više od Messija i Suareza.

Luis Suarez (5) - teško je za povjerovati da nije uputio niti jedan šut na gol, kao niti Messi. Taj podatak dovoljno govori o očajnoj igri Barcelone u Parizu. Spustio je glavu kod slobodnjaka Di Marije, taman toliko da omete ionako smetenog Ter Stegena.

Lionel Messi (0) - neprepoznatljiv. Slično kao i kad je Barcelonu Bayern razbio 4-0 prije četiri godine, Leo se nije uopće vidio na terenu. Nema niti jedan kontakt s loptom u protivničkom šesnaestercu.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu