Obavijesti

Sport

Komentari 65

Kako su igrali: Ristovski junak, a mogao je lako biti - tragičar!

Kako su igrali: Ristovski junak, a mogao je lako biti - tragičar!
1

U 36. je minuti Ristovski krajnje nesportski reagirao poslije vodstva gostiju gdje ga je splitski sudac Goran Gabrilo lako mogao isključiti. Dao mu je samo žuti karton što ga je eliminiralo za utakmicu protiv Hajduka

VIDEO

Rijeka je preokretom slomila Lokomotivu na kišnoj Rujevici te tako zadržala šest bodova prednosti ispred Dinama. Jedan od najboljih igrača na terenu bio je desni bek Stefan Ristovski koji se konstantno isticao svojom trkom i prodorima. Na kraju je stigao asistirati i za pobjednički gol Austrijanca Alexandra Gorgona, no lako je isti taj Ristovski mogao postati tragičar.

Naime, u 36. je minuti krajnje nesportski reagirao poslije vodstva gostiju gdje ga je splitski sudac Goran Gabrilo lako mogao isključiti. Dao mu je samo žuti karton što ga je eliminiralo za derbi idućeg vikenda protiv splitskog Hajduka.


Andrej Prskalo (6) - nije imao ozbiljnijeg posla svih 90 minuta. Kod gola Josipa Ćorića bio je sasvim nemoćan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Leonard Zuta (6) - igrač kojeg je Joško Jeličić detektirao kao najslabiju kariku Rijeke, danas je odigrao na razini cijele momčadi - solidno.

Stefan Ristovski (7) - lako je mogao dobiti crveni karton u 36. minuti nakon što su gosti poveli. Odigrao je 74. minute kvalitetno, na svom standardnom nivou ove sezone. Asistirao za gol Gorgonu u 57. minuti, ali što bi to značilo da je dobio crveni od Gabrila?

Josip Elez (6) - Rijeka je igrala s 'visokom obranom' zbog pokušaja presinga, pa su Elez i Kulušić bili postavljeni daleko od Prskala. Ipak, morali su bolje regirati kod markiranja Ćorića pri 0-1.

Ante Kulušić (6) - zimsko obrambeno pojačanje Matjaža Keka, polako se uigrava u prvu momčad. Isto kao i kod Eleza - timska obrambena reakcija srednjih stopera morala je biti bolja kod gola Lokomotive.

Marko Vešović (7) - ta desna strana Rijeke najjača je njihova napadačka poluga. Konstantno u akciji, neprestano trči i radi probleme protivniku. Jedan od najboljih igrača HNL-a. Njega neće biti u utakmici protiv Hajduka, također zbog kartona.

Josip Mišić (6) - odgovorna igra u oba pravca, napravio nekoliko taktičkih faulova kako bi prekinuo potencijalne opasnosti od strane gosta.

Filip Bradarić (7) - igrač koji daje ton i boju igri Rijeke, kod njega je lopta kao u - sefu. Zabio gol za izjednačenje.

Franko Andrijašević (6) - ubojiti Franko danas je bio samozatajan. Ipak, ima čovjek pravo na malo slabiji dan poslije onog 'harakirija' u Osijeku.

Alexander Gorgon (7) - aktivan i zapažen, nalazio se često u završnici, a jednu je loptu i uspio iskoristiti za važan gol.

Marko Gavranović (6) - samozatajan, radio je naprijed za momčad, kretao se, otvarao, ali bez konkretnog učinka.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu