Obavijesti

Sport

Komentari 13

Kakva drama: Zagrebu Kup tek nakon izvođenja sedmeraca...

Kakva drama: Zagrebu Kup tek nakon izvođenja sedmeraca...
1

Prvi put u povijesti sedmerci su odlučivali o pobjedniku Hrvatskog rukometnog kupa. Zagreb je nakon boljeg izvođenja sedmeraca pobijedio Nexe 28-27. To je Zagrebu 24. Kup

VIDEO

Nije moglo teže! Našice su igrale sjajno,vjerojatno najbolje ove godine. Sedmerci su lutrija, mogu otići na bilo koju stranu, rekao je junak utakmice, Ivan Stevanović, golman Zagreba, koji je u raspucavanju obranio dva sedmerca.

Kakva utakmica, kakva drama. Publika u Umagu je doista mogla uživati jer su prvi put u povijesti pobjednika Hrvatskog rukometnog kupa odlučivali sedmerci. Rukometaši Nexea imali su u regularnom vremenu posljednji napad, šest sekundi ih je dijelilo do prvog kupa u povijesti. Zapravo, dijelili su ih milimetri jer je Barišić-Jaman pogodio stativu! Nisu uspjeli i pristupilo se sedmercima. Zagreb je zabio četiri, Nexe tri. Kod Nexea su promašili Špiler i Eter , dok je kod Zagrebaša promašio Šebetić.

- Dogodilo se upravo ono što sam govorio uoči utakmice. Igra se jedna utakmica i šanse su podjednake. Sreća je bila na našoj strani. Nismo čak ni igrali toliko loše, koliko smo imali lošu realizaciju - rekao je trener Zagreba Slavko Goluža.

Igrači Nexea kraj su dočekali suznih očiju. Kako i ne bi kad im je Kup bio nadomak ruku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nije problem izgubiti na ovakav način jer smo igrali muški, hrabro...Znali smo da moramo odigrati savršenu utakmicu, ako mislimo pobijediti Zagreb. I odigrali smo je - rekao je trener Nexea Hrvoje Horvat.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića