Obavijesti

Sport

Komentari 17

Kakva krađa! Liverpool za siću dovodi igrača koji im je zabio...

Kakva krađa! Liverpool za siću dovodi igrača koji im je zabio...
1

Mogu potvrditi da se vode pregovori sa Liverpoolom oko transfera Minamina. Velika je čast da takvi klubovi žele naše igrače, rekao je sportski direktor Salzburga...

VIDEO

Na jedno pitanje svi imaju spreman odgovor. Tko je najveće iznenađenje ovogodišnje sezone Lige prvaka? Pa Salzburg! Mladi Austrijanci oduševili su sve sa svojom ubitačnom igrom. Atraktivan i poletan nogomet, prepun brzine i tehnike, momčad koja uvijek igra na gol više, to je ono što paše oku svakog nogometnog zaljubljenika.

Družina iz Salzburga predvođena Jesseom Marschom je napravila veliki posao ove sezone. Amerikanac je ukomponirao mlađahni, ali sjajni orkestar prepun nadolazećih zvijezda. Za Erlinga Brauta Haalanda već smo svi čuli. Najbolji strijelac Lige prvaka s osam golova, nema tko ga ne želi dovesti. Ali mislimo da je Liverpool napravio najveću krađu prijelaznog roka. Aktualno europski prvaci su bez neke najave i šaputanja u javnosti, onako kako to i rade velikani, ugrabili brže bolje još jednu zvijezdu Salzburga, a riječ je o hitrom napadaču i japanskom reprezentativcu Takumiju Minaminu (24).

Champions League - Group E - Liverpool v FC Salzburg

U Ligi prvaka je zabio dva gola i asistirao tri puta, a spektakularno je zabio i Liverpoolu na Anfieldu (4-3). Bio je to volej s nekih 20 metara koji je vjerojatno i presudio u njegovom transferu prema Redsima. U austrijskoj ligi odigrao je 14 utakmica, zabio šest golova i podijelio pet asistencija.

Champions League - Group E - FC Salzburg v Liverpool

Zašto kažemo najveću krađu? Vjerovali ili ne, Redsi će, u ludom vremenu kada se za prosječnog igrača plati i preko 20 milijuna eura, za Japanca iskeširati 'samo' osam milijuna eura! Naime, Minamino je u Salzburg došao 2015. godine za 800 tisuća eura i u otkupnu klauzulu je stavljena cifra od osam milijuna eura. Pa tko na stol stavi toliki novac, 'mlada' je njegova. U ovome slučaju, japanski nogometaš.

- Mogu potvrditi da se vode pregovori sa Liverpoolom oko transfera Minamina. Velika je čast da takvi klubovi žele naše igrače - rekao je sportski direktor Salzburga. 

Dakle, sve je još u pregovorima, ali gotovo sigurno ćemo Japanca od sljedeće godine gledati na Anfieldu. Riječ je o izrazitom okomitom nogometašu, po karakteristikama je dosta sličan Maneu i Salahu, a Klopp ga upravo zato i želi dovesti kako bi mogao učiti od njih, a onda možda u budućnosti ih i naslijediti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka