Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Kakva mirovina?! Dajte Boltu da pomete sve i u skoku u dalj!

Mogao bi skočiti toliko daleko da bi to bilo ludilo. Glavni elementi skoka u dalj su brzina i visina koje daju daljinu. On ima i jedno i drugo, rekao je jednom prilikom svjetski rekorder Mike Powell

Foto: Pixsell/Screenshot
8 komentara

Najvećeg sprintera u povijesti dijeli tek nekoliko tjedana od završetka neopisive karijere. Usain Bolt (30) nakon Svjetskog prvenstva u Londonu odlazi u povijest, a nada se da će to napraviti sa zlatnom medaljom oko vrata. Onako, za gušt. Za posljednji put.

Atletski SP priredit će nam sjajan spektakl budući da je konkurencija ista kao i ona na Olimpijskim igrama. U svim disciplinama nastupat će crem dela crem svjetske atletike stoga će period od 5. do 13. kolovoza biti raj za sve ljubitelje 'kraljice sportova'.

A jedna od glavnih zvijezda bit će veliki Jamajčanin. Bolt je jednom prijetio da će se prebaciti u skok u dalj pa da će i tamo pomesti konkurenciju i poosvajati sve moguće medalje. A ako netko ima fizičke predispozicije za takav pothvat onda je to Bolt.

- Mogao bi skočiti toliko daleko da bi to bilo ludilo. Glavni elementi skoka u dalj su brzina i visina koje daju daljinu. On ima i jedno i drugo - rekao je jednom prilikom svjetski rekorder u skoku u dalj Mike Powell.

Nakon što je odradio obveze na mitingu Dijamantne lige u Ostravi, Bolt je zabavio sve prisutne i okušao se u skoku u dalj po prvi put pred kamerama. I moramo priznati, ugodno nas je iznenadio!

 

Naši partneri pišu
Message