Obavijesti

Sport

Komentari 7

Ćoriću triler protiv desetog na svijetu u čudesnom preokretu!

Ćoriću triler protiv desetog na svijetu u čudesnom preokretu!
1

Strani stručnjaci pišu kako je ovo bila najbolja Bustina partija još nakon prošlogodišnjeg US Opena, a niti to mu nije bilo dovoljno za slomiti Bornu koji je spasio dvije meč lopte

VIDEO

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u 2. kolo ATP turnira u katarskoj Dohi nakon što je u utorak svladao desetog igrača svijeta i drugog nositelja Španjolca Pabla Carrena-Bustu sa 5-7, 6-2, 7-6 (8) poslije 2 sata i 42 minute igre.

Bio je to meč u kojem je Borna bio nekoliko puta na rubu poraza, ali odbijao je potpisati kapitulaciju. Fantastičan je to bio tenis našeg asa u kojem je spasio tri meč lopte protivnika protiv TOP 10 igrača!

Strani stručnjaci pišu kako je ovo bila najbolja Bustina partija još nakon prošlogodišnjeg US Opena, a niti to mu nije bilo dovoljno za slomiti Bornu.

U prvom setu prvi je do "breaka" došao Španjolac, te je poveo sa 5-3. No, Ćorić se uspijeva vratiti i poravnati na 5-5, ali već u sljedećem gemu ponovno gubi servis koji ga je na kraju koštao izgubljenog seta.

Ćorić je u drugom setu odigrao puno bolje, iako je kod 2-2 morao spašavati dvije "break-lopte". To mu je podiglo samopouzdanje i do kraja seta je odigrao furiozno te je sa dva oduzeta servisa uspio izboriti treći set.

Odlučujući set loše je počeo po hrvatskog igrača jer je odmah izgubio servis, a Carreno-Busta je nakon toga igrao bez greške i izgledalo je da Ćorić više i neće imati priliku za povratak.

Ipak, kad je Španjolac kod vodstva 5-4 servirao za meč Ćorić se je vratio. Jedan promašeni zicer Carrene-Busta i dobar Ćorićev izlazak na mrežu priskrbili su mu poravnanje na 5-5.

Ćorić je potom na svoj servis poveo 40-0, ali onda je neočekivano opet izgubio servis. Ali, ni to ga nije pokolebalo te je ponovno uspio poravnati, na 6-6, i time je meč odveo u "tie-break" gdje je spasio tri meč-lopte i na kraju zasluženo slavio.

Ćorić u sljedećem kolu igra protiv Gruzijca Nikoloza Basilašvilija, 59. igrača svijeta, od kojeg je prošle godine dva puta izgubio, u Cincinnatiju i Lyonu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića