Sport

Komentari 95

Kakva 'životinja': Ronaldo opet pokazao što donosi 'krvavi' rad

Kakva 'životinja': Ronaldo opet pokazao što donosi 'krvavi' rad

Ronaldo fizički napreduje kako godine odmiču. U nedjelju on i Juventus gostuju na Olimpicu, u kolu derbija Serie A. Subota: Lazio-Napoli i Inter-Atalanta, a u nedjelju: Roma-Juventus

Nedavna istraživanja pokazala su kako Cristiano Ronaldo, premda će uskoro zagaziti u 36. godinu života, zbog asketskog pristupa poslu i treningu zapravo 'ima tijelo 23-godišnjaka'. Velemajstor je to odlučio i sam pokazati.

Isto istraživanje najavilo je da bi Portugalac sa ovakvim pristupom bez većih problema mogao na najvišoj mogućoj razini igrati još četiri-pet sezona, a kako je sam najavio barem bi jedna mogla biti u lisabonskom Sportingu iz kojeg je 2003. otišao u Man United.

Na samom početku karijere Portugalac je bio kržljav, mršav i nimalo atletski građen, ali... Kako je potvrdio i Alex Ferguson: 'Veći talent nikad nisam imao u momčadi no Ronaldo je ujedno i daleko najveći profesionalac i radnik kojeg sam ikad trenirao'.

Ronaldo zapravo napreduje kako godine odmiču, a najnoviji izazov čeka ga u nedjelju kada Juventus gostuje na Olimpicu u kolu derbija Serie A. Subota: Lazio-Napoli i Inter-Atalanta, nedjelja: Roma-Juventus.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci