Obavijesti

Sport

Komentari 15

Kakvo priznanje: Luka Modrić je najbolji igrač Reala ove sezone! 'Bila mi je čast igrati za Zizoua'

Kakvo priznanje: Luka Modrić je najbolji igrač Reala ove sezone! 'Bila mi je čast igrati za Zizoua'

želim vam zahvaliti na ljubavi i podršci koju mi ​​uvijek pružate, to je nešto što me ispunjava velikom radošću i ponosom. Nadam se da ćemo se uskoro svi vidjeti na terenu, rekao je Modrić

VIDEO

Hrvatski maestro nije idealno završio sezonu sa svojim Realom. U polufinalu Lige prvaka izbacio ih je Chelsea, dok u La Ligi nisu iskoristili kikseve Atletica, a u zadnjem kolu ga nisu dočekali. No, Luka Modrić (36) je dobio barem utješnu nagradu - za najboljeg Realovog igrača sezone. Druga nagrada je bila još važnija, produljenje ugovora do sljedećeg ljeta što znači da će kapetan hrvatske reprezentacije u Madridu biti najmanje deset godina.

Pokretanje videa...

Modrić nakon obaranja rekorda 20:25:40

- Prvo, želim vam zahvaliti na ljubavi i podršci koju mi ​​uvijek pružate, to je nešto što me ispunjava velikom radošću i ponosom. Nadam se da ćemo se uskoro svi vidjeti na terenu i da ćemo zajedno uživati ​​u ovom divnom sportu - započeo je Luka, ili, kako mu tepaju Španjolci, Lukita.

Unatoč veteranskim godinama, ovaj velemajstor i dalje igra na najvišoj razini. Zidane, kojeg neće biti sljedeće sezone na klupi, nije ga štedio. Pokušao je, ali ubrzo je ustvrdio da to ne vodi nigdje. Bez njega u sastavu, momčad je djelovala dezorijentirano. 

Kraj priče: Zidane napušta Real
Kraj priče: Zidane napušta Real

Rekorder po broju nastupa za hrvatsku reprezentaciju ove je sezone odigrao ukupno 48 utakmica te pritom zabio šest golova i asistirao za još četiri.

- Nikad ne volim razgovarati o svojoj izvedbi ili svojoj igri, ali ono što mogu reći je da sam se osjećao dobro. Uživao sam igrati, puno sam igrao i zadovoljan sam svojim učinkom - rezimirao je svoj učinak pa objasnio po čemu će pamtiti ovu sezonu:

La Liga Santander - Granada v Real Madrid

- Ono što se ove sezone najviše istaklo u momčadi je borba i otpornost, nikad nismo odustali, a bila je ovo vrlo teška godina zbog ozljeda, Covida-19 i još nije bilo ni navijača na stadionima. Ali mi smo sve izdržali. Neodustajanje je ono što smo naučili u ovom klubu, to je ono što vas ovaj klub uči, igrati do kraja.

Modrić: Stigao sam s 27 i ostat ću 10 godina. Nisam vjerovao
Modrić: Stigao sam s 27 i ostat ću 10 godina. Nisam vjerovao

Ubrzo nakon dodjele nagrade, oprostio se i od svog trenera koji se danas i službeno oprostio od klupe Reala.

- Gospodine, bila je velika čast igrati za tebe i pobjeđivati s tobom. Najbolji si. Želim ti sreću - napisao je Modrić u opisu zajedničke fotografije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...