Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
10 komentara

Kamara opet šamara: Nakon Srbina, nastradao je i trener

Nakon sukoba s Mitrovićem, Kamara se ovaj put u trening kampu potukao s članom stručnog stožera. Klub je odmah nakon incidenta pozvao policiju, koja je stigla po živahnog Kamaru i uhitila ga..

Premier League - Fulham v Huddersfield Town
Foto: MATTHEW CHILDS
10 komentara

Čelnici Fulhama mogli bi ozbiljno razmisliti o tome da stave ispred trening kampa znak "Oprez, Kamara šamara"! Jer kako je čovjek krenuo, išamarat će cijelu momčad Fulhama.

Nakon što se početkom mjeseca potukao sa suigračem Aleksandrom Mitrovićem i to na - jogi, Francuz Aboubakar Kamara nije dugo mirovao. Napadač Fulhama ovaj put se u trening kampu potukao s članom stručnog stožera. Klub je odmah nakon incidenta pozvao policiju, koja je stigla po živahnog Kamaru, uhitila ga i odvela u postaju.

Kamara se više ne smije ni primaknuti kampu, a zabranjene su mu i sve klupske aktivnosti. Zanimljivo je to što je Ranieri nakon ranijeg incidenta s Mitrovićem zabranio Francuzu dolazak na treninge, no mladi Francuz nije bio baš poslušan.

- Klub je zahvalan policiji što su brzo reagirali nakon našeg poziva. Uhićenoj osobi je zabranjen dolazak u kamp Motspur park kao i sve klupske aktivnosti. Nastaviti ćemo surađivati s policijom tijekom istrage kako bi u budućnosti osigurali sigurnost svima koji rade u našem kampu - objavili su iz Fulhama.

Premier League - Arsenal v Fulham | Autor: EDDIE KEOGH Foto: EDDIE KEOGH

Kamara tako može potražiti novi klub, ali nakon što riješi sve s policijom i trenerom kojeg je prebio. Njegove razdoblje ludila u Fulhamu započelo je krajem prosinca kada je oduzeo Mitroviću izvođenje penala, sam izveo i promašio. U klubu su poludjeli na njega, a Claudio Ranieri ga nije mogao vidjeti očima.

Prvi nastavak epizode "Kamara šamara" bio je početkom siječnja kada se Francuz potukao s Mitrovićem na jogi, pa onda i u teretani. Ljuti napadač odlučio je opet šamarati, ali ovaj put ga je to koštalo uhićenja...

Naši partneri pišu
Message