Obavijesti

Sport

Komentari 54

Kamerman na Segwayu srušio Bolta i umalo mu slomio noge!

Kamerman na Segwayu srušio Bolta i umalo mu slomio noge!
12

Bolt je slavio pobjedu na 200 metara, pratio ga je kineski kamerman na Segwayu. S kotačem je zahvatio rub konstrukcije u udario Bolta s leđa. Srušio ga je na pod...

VIDEO

Kad ga ne možeš stići, uzmi Segway i iskoristi dok šeće. Najbrži čovjek svijeta umalo je teško nastradao nakon utrke na Svjetskom atletskom prvenstvu u Pekingu.

Usain Bolt osvojio je rekordnu desetu zlatnu medalju na svjetskim prvenstvima. Nakon "stotke", čudesni Jamajčanin slavio je i na utrci na 200 metara na SP-u.

Bolt je ponovno bio bolji od Amerikanca Justina Gatlina. Kineski kamerman pokazao je Amerikancu kako srušiti Bolta. Doslovno. Jamajčanin je slavio nakon pobjede na 200 metara, a iza njega je na Segwayu bio kamerman. Nespretni Kinez zahvatio je rub konstrukcije po kojoj ide kamera uz stazu. Ušao je s dva kotača Boltu iza leđa. Jamajčanin je pao i ubrzo se podigao na noge. Iako je imao smiješak na licu, Bolt je šepao nakon tog incidenta. Nije mu svejedno, još mora trčati štafetu.

Gospodinu s kamerom bilo je neugodno. Teško da će danas spavati. Umalo je ozlijedio najbržeg čovjeka u povijesti. Ispričao se Boltu dok su još obojica bila na podu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
VIDEO
VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića