Obavijesti

Sport

Komentari 8

Kao da je od stakla: Dembele se opet ozlijedio, out četiri mjeseca

Kao da je od stakla: Dembele se opet ozlijedio, out četiri mjeseca

Ousmane Dembele ozlijedio je desno koljeno na utakmici Mađarske i Francuske zbog čega će morati na novu operaciju. Neće ga biti četiri mjeseca, a ovo mu je ukupno 13. ozljeda otkako je član Barcelone

VIDEO

Ousmane Dembele (24) nije nimalo loš igrač, štoviše, prije nekoliko godina je bio jedan od najtalentiranijih na svijetu. Ali kad se pogleda koliko je plaćen, a koliko ozlijeđen... Ispada da je Barcelona u ljeto 2017. za 125 milijuna eura kupila igrača s etiketom 'Pazi, lomljivo'.

I kada je Barcelona pomislila da su ozljede napokon stvar prošlosti za Dembelea, dogodila se nova,13. otkako je član katalonskog kluba. Solidne igre ove sezone u klubu vratile su ga u francusku reprezentaciju, no to je vjerojatno Barcelona zažalila istog trenutka. Dembele je protiv Mađarske (1-1) ušao u 57. minuti, ali već u 87. je morao iz igre zbog ozljede. Kada god on šepa, čelnici Barcelone dobiju novu sijedu. I prognoze su opet pokazale najgore. Operacija desnog koljena i izostanak od minimalno četiri mjeseca.

Euro 2020 - Group F - Hungary v France

I taman kada je Barcelona pomislila da će Dembelea napokon imati u top formi i punoj snazi, dogodi mu se novi peh i nova teška ozljeda koja polako dokazuje tezu da je ovaj Francuz napravljen od stakla. Ovo mu je čak 13. otkako je stigao na Camp Nou, a prošle godine je propustio više od pola godine zbog ozljede zadnje lože. Ukupno je 603 dana proveo po bolnicama i terapijama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
FILE PHOTO: Champions League - Group F - FC Barcelona v Borussia Dortmund

I ako vas zanima kako baciti 125 milijuna eura u vjetar, pitajte Barcelonu. Koja je sigurno do sada već bezbroj puta požalila što je tog ljeta 2017. godine iskrcala toliku lovu za tada iznimno talentiranog Francuza. Koji je s radnom etikom i disciplinom na vi. Znao je tu i tamo sijevnuti i iskočiti s nekim potezom, ali to je ni blizu onoga što bi opravdalo silan novac koji su isplatili za njega.

Dembele je ove sezone skupio čak 30 nastupa u prvenstvu za Barcelonu, što je uvjerljivo najviše u posljednje četiri sezone. Bio je solidan, ali s klubom je osvojio samo Kup. Zabio je ukupno devet golova, no trenera Ronalda Koemana je radovalo što je napokon na travnjaku, u punoj snazi i bez ozljeda. Jako dobre igre osigurale su mu poziv u reprezentaciju, no opet se dogodilo najgore.

ATHLETIC DE BILBAO v FC BARCELONA. LA LIGA 2019/2020. ROUND 1.

Nova ozljeda i sve ispočetka. Mukotrpni proces oporavka, terapije, treninzi, sve što je prošao već milijun puta. A Barca će morati po zamjenu za njega.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj