Obavijesti

Sport

Komentari 87

'Kao tetak na krizmi': Izbornik Rusije čep Coca-Cole otvorio bocom i slasno iskapio...

'Kao tetak na krizmi': Izbornik Rusije čep Coca-Cole otvorio bocom i slasno iskapio...

Stanislav Čerčesov je odgovarao na pitanja novinara, no onda je ugledao boce Coca-Cole. Nije ni sekunde oklijevao, sam se snašao i otvorio čep pa iskapio bocu...

VIDEO

Trogodišnji ugovor s Uefom Coca-Cola je platila oko 120 milijuna dolara, a jedan potez najpoznatijeg svjetskog nogometaša 'izbio' im je iz džepa čak četiri milijarde dolara! 

Pokretanje videa...

Juventus slavi trofej kupa 00:47

Da, točno toliko je ovaj svjetski brend izgubio na dionicama nakon što je Cristiano Ronaldo maknuo bočice njihova pića na press konferenciji i pokazao svima da piju vodu. Portugalac, koji je poznat kao fanatik koji važe svaki komadić hrane i pije vodu, htio je promovirati zdrav način prehrane, a Coca-Cola je zbog toga zabilježila nevjerojatan gubitak.

Euro 2020 - Group B - Finland v Russia

No, ako Ronaldo ne pije Coca-Colu, ne znači da je ne piju i ostali sudionici ovog prvenstva. To se ponajviše odnosi na ruskog izbornika Stanislava Čerčesova koji je s nevjerojatnim guštom iskapio bocu Cole ispred novinara. I vjerojatno oduševio čelnike ove kompanije nakon noćne more koju im je zadao Ronaldo. 

Kao i na svim službenim presicama, ispred izbornika Rusije su stajale dvije boce Coca-Cole. Čerčesov je, baš kao pravi 'bauštelac', otvorio čep s drugom bocom i nategnuo u slast. Ili kako su Nogometne Ikone slikovito prikazale, kao tetak na krizmi. Pa napravio ono što bi vjerojatno svatko od nas. I postao pozitivni junak Coca-Coline priče na ovom Europskom prvenstvu.

Je li bocnuo Cristiana Ronalda ili legendarni ruski brk se samo nije mogao oduprijeti zovu ovog popularnog pića, procijenite sami. No, sigurno mu je zafalilo šećera nakon teško izborene pobjede njegove Rusije nad Finskom (1-0) u drugom kolu Eura. Zbornaja je s tri boda ostala u igri za plasman u drugi krug.

Osim Ronalda, kojemu je zasmetala Cola, Paul Pogba je tako maknuo boce Heinekena jer se protivi alkoholu. Uefa je šutjela pa puknula: Neće se više nitko petljati u naše sponzore!

Tko god ubuduće takne bočice na press konferencijama, pa i zbog žeđi, morat će platiti kaznu. Iz Uefe su poručili kako bi nogometni savezi morali informirati svoje igrače o obvezama koje moraju poštovati dolaskom na Euro. Ako ubuduće netko prekrši pravila, kaznu će morati platiti Savez, a ne pojedinci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače