Obavijesti

Sport

Komentari 96

Kaos! Podivljali huligani napali su Tudora i lovili ga po gradu

Kaos! Podivljali huligani napali su Tudora i lovili ga po gradu
1

Ljutiti navijači PAOK-a, ako ih tako uopće možemo nazvati, pričekali su trenera svog kluba Igora Tudora nakon remija s Atromitosom (1-1) te ga napali na odlasku

VIDEO

Prvenstvena utakmica u Solunu između PAOK-a i Atromitosa imala je i svoje treće poluvrijeme. Grčki mediji javljaju da je podivljala horda od stotinjak navijača solunskog kluba nakon utakmice pričekala trenera PAOK-a Igora Tudora i verbalno ga napala.

Tudor je po izlasku sa stadiona čak i otvorio prozor svoga automobila, a situacija se u jednom trenutku čak i smirila, piše grčka Gazzetta. No Tudor je navodno krenuo u raspravu s huliganima i sve je ponovno eksaliralo, a huligani su se tada i fizički pokušali obračunati s njim, što možete vidjeti i u priloženom videuPočeli su lupati po automobilu te vrijeđati hrvatskog trenera, a najagresivniji su pokušali i ući u automobil. 

Tudor im je uspio pobjeći, no horda nije odustajala od progona te su Tudora počeli slijediti po ulicama Soluna. Ubrzo nakon što im je pobjegao, agresivni grčki navijači odustali su od potjere i sve se smirilo.

Tek treba vidjeti što će poduzeti grčka policija te može li Tudor uopće ostati trener kluba čiji su ga navijači očito uzeli na zub. A u Grčkoj to poprima sasvim novu dimenziju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Povod nezadovoljstvu navijača bio je domaći remi s Atromitosom (1-1) koji je tek 13. na tablici. PAOK drži četvrto mjesto koje vodi u Europu, no u četiri posljednje utakmice ne zna za pobjedu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu