Obavijesti

Sport

Komentari 255

Kaos u Srbiji: Sudac nije priznao Ronaldov gol u 93. minuti, CR poludio, bacio kapetansku traku

Kaos u Srbiji: Sudac nije priznao Ronaldov gol u 93. minuti, CR poludio, bacio kapetansku traku

Mitrović je loptu poslao dalje od gola, no izgleda kako je to napravio - prekasno. Ipak, sudac toga nije bio svjestan, a portugalska zvijezda napravila je šou program

VIDEO

Nevjerojatnu dramu gledali smo u drugoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo između Srbije i Portugala.

Gosti su brzo poveli, a oba gola zabio je Jota. Prvi u 11. minuti, a drugi u 36.

POGLEDAJTE VIDEO: Cristiano Ronaldo

Pokretanje videa...

Ronaldo 01:18

Srpski izbornik Stojković dvije zamjene napravio je odmah na poluvremenu, a to mu se isplatilo već u prvoj minuti kada Aleksandar Mitrović smanjuje zaostatak na 1-2.

Već u 60. minuti Srbi dolaze do izjednačenja golom Kostića, no do prave drame dolazi u sudačkoj nadoknadi.

Prvo u drugoj minuti nadoknade Milenković zbog prekršaja dobiva crveni karton, a onda u trećoj minuti nadoknade Cristiano Ronaldo zabija gol, ili se barem tako čini, no sudac ga ne priznaje!

Ronaldo je poslao loptu prema mreži, a Mitrović ju je očistio, no izgleda kako je ona ipak - bila unutra. VAR? U kvalifikacijama ga nema...

Nakon toga Ronaldo je pobjesnio, podivljao, vikao, a potom ljutito bacio kapetansku traku... I zbog nesportskog ponašanja zaradio žuti karton.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Nije jedino Ronaldo bio bijesan. Svoju su ljutnju izrazili i njegovi suigrači, kao i njegov izbornik Fernando Santos.

"Ispričao mi se i sudac, rekao mi je da ga je sram"

- Lopta je ušla preko pola metra u gol. Iako to ne znači da smo mi igrali dobro, na utakmici ove razine se to ne može događati - rekao je.

- Sudac mi se ispričao i rekao mi je da ga je sram. Bio sam s njim u svlačionici, ispričao mi se. Na terenu mi je rekao da će pogledati slike i ako je to slučaj da će se ispričati... To je i učinio. Ovo je već drugi put u kvalifikacijama da mi se ispričavaju nakon utakmice. Na terenu sam mu rekao nije stvar VAR-a ili gol linije, pa lopta je pola metra u golu! Suci su ljudski i rade greške, ali zašto onda postoji tehnologija za gol-liniju, kao i VAR - upitao se Santos.

World Cup Qualifiers Europe - Group A - Serbia v Portugal

Potom se oglasio i Ronaldo:

- Biti kapetan Portugala jedna je od najvećih privilegija koje imam u životu. Uvijek ću dati sve za moju državu, to se nikad neće promijeniti, no postoje neka teška vremena, pogotovo ona u kojima se osjećamo kao da je cijela nacija oštećena. Podignite glave i suprotstavite se sljedećem izazovu! Budite jaki, Portugalci - rekao je Cristiano na svom Instagramu.

Srbija i Portugal sad dijele prvo mjesto skupine A s četiri boda. U istoj toj skupini Luksemburg je šokirao nespremne Irce, i to u gostima, te ih svladao 1-0!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 255
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener