Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
13 komentara

Kapetan opet pliva! Sukno se vratio nakon operacije srca...

Pred kraj prošle godine Sukno je morao prekinuti karijeru zbog problema sa srcem. Pro Recco je raskinuo ugovor s njim, spominjao se čak i kraj karijere. Sukno je operirao srce, vratio se u Jug i opet trenira

Foto: Grgo Jelavić/Slavko Midžor/Igor Kralj/PIXSELL
13 komentara

Osmijeh na licu i lopta u ruci, to je sve što mu treba. Sandro Sukno je opet u bazenu!

Hrvatski kapetan koji je 'barakude' odveo do svjetskog zlata u Budimpešti prošle godine nedavno se vratio u svoj Jug. Vidljiv je rez na prsima što je posljedica operacije srca nakon koje se vratio vaterpolu.

- Tek je počeo trenirati. Zasad je to jedanput dnevno. Idemo polako, ne stvaramo nikakav pritisak niti očekujemo brzi oporavak. Pojačavat ćemo mu treninge postepeno - rekao je trener Juga Vjekoslav Kobešćak za Dubrovački dnevnik.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Pred kraj prošle godine spominjao se čak i kraj karijere, nakon što su mu na redovitom liječničkom pregledu otkrili probleme na srcu. Sukno je dobio strogu zabranu naprezanja, a Pro Recco je s njim raskinuo ugovor.

Sandro je otišao na operaciju kod vrhunskog kardiokirurga dr. Nicholasa Smedire u Cleveland. Sve je prošlo odlično i hrvatski kapetan koji je 'barakude' odveo do svjetskog zlata u Budimpešti prošle godine vratio se u bazen.

- Svaki trener svijeta bio bi sretan da u momčadi ima igrača kao što je Sandro Sukno. Što se tiče njegovog nastupa u Ligi prvaka, ne opterećujemo se s datumima. Nemamo nekakav vremenski okvir unutar kojeg bi trebao zaigrati - dodao je Kobešćak.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Naši partneri pišu
Message