Obavijesti

Sport

Komentari 37

Kapetan svjetska faca: Modrić dobio mural uz Messija i CR-a

Kapetan svjetska faca: Modrić dobio mural uz Messija i CR-a
1

Hrvatski kapetan je na dosadašnjem dijelu prvenstva tri puta biran za igrača utakmice - protiv Nigerije, Argentine i protiv Rusije čime je iskočio i među glavne kandidate za "Zlatnu loptu"

VIDEO

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacija Luka Modrić dobio je u ruskom gradu Kazanju veliki mural uz najveće nogometne zvijezde današnjice Argentinca Lionela Messija, Portugalca Cristiana Ronalda i Brazilya Neymara.

Modrić na Mundijalu u Rusiji igra nogomet života i Rusi su ga svrstali uz bok najvećim nogometašima današnjice.

Hrvatski kapetan je na dosadašnjem dijelu prvenstva tri puta biran za igrača utakmice - protiv Nigerije, Argentine i protiv Rusije čime je iskočio i među glavne kandidate za "Zlatnu loptu", nagradu za najboljeg igrača SP-a koju Međunarodna nogometna federacija (FIFA) službeno dodijeljuje od 1982. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Među osvajačima ove prestižne nagrade su bili Lionel Messi, Zinedine Zidane, Ronaldo, Romario, Diego Maradona...

Modrić je ove godine u dresu Real Madrida osvojio svoju četvrtu Ligu prvaka, a u dresu 'Kraljevskog kluba' osvojio je ukupno čak 14 trofeja. Šest trofeja je ovojio u dresu zagrebačkog Dinama, a sada sjajnu karijeru ima priliku okruniti i pokalom u dresu hrvatske vrste.

Kazanj je jedan od gradova domaćina u kojima su se igrale utakmice World Cupa, no Hrvatska nije igrala u tom gradu. U Kazanju su željeli obilježiti SP crtanjem murala na pročeljima zgrada, a nakon Ronalda, Messija i Neymara, tu čast je dobio i Modrić.

Zanimljivo, Modrić je prije početka SP-a dobio mural i u Libanonu. U glavnom gradu Bejrutu osvanuo je golemi mural posvećenim najvećim zvijezdama SP-a.

Libanonci su odabrali osam zvijezda, a među njima i kapetana Vatrenih. Modrić je u društvu Neymara, Cristiana Ronalda, Lionela Messija, Mohameda Salaha, Antoinea Griezmanna, Sergia Ramosa i Thomasa Müllera.

VIDI OVO: Koliko si dobro gledao tekmu Hrvatska - Rusija?

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske